Winkelwagen 0
€ 0,00

Tourniquet pouches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Tourniquet pouches

Bevindt u zich wegens uw professie geregeld in levensgevaarlijke situaties? Of heeft u vaak te maken met anderen die gewond raken en snel geholpen moeten worden? Dan is het belangrijk dat u meteen eerste hulp kunt verlenen in het geval van een noodsituatie. Door ernstige bloedingen en bloedverlies overlijdt jaarlijks een groot percentage gewonden. Een groot deel hiervan kan worden voorkomen dankzij het gebruik van een tourniquet. Een tourniquet is een knelverband dat op een arm of been wordt aangelegd om zeer ernstige bloedingen te voorkomen. Om uw tourniquet altijd om handen te hebben, biedt Firstcarecompany verschillende tourniquet pouches aan. Zo bent u als hulpverlener altijd op tijd wanneer iemand in uw omgeving direct hulp nodig heeft.

 

Veiligheid voorop

Het gebruik van een tourniquet maakt daadwerkelijk het verschil tussen leven en dood. Dankzij deze noodmaatregel kunnen levens op grote schaal gered worden. De tourniquet pouches van Firstcarecompany zijn gesloten draagtassen waarin uw tourniquetsystemen veilig opgeborgen kunnen worden. Bij massale, dodelijke bloedingen kunt u de tourniquet snel tevoorschijn halen en deze zo snel mogelijk stoppen. Al onze tourniquet pouches worden eenvoudig bevestigd aan uw koppelriem of tactische riem middels het universele Molle-systeem. Hierdoor kunt u de pouch ook aan uw plate carrier, rugzak en/of tas dragen – zo lang het item maar beschikt over een Molle-systeem.

 

Tourniquet pouches voor Eerste Hulp

Werkt u in de eerstehulpverlening? Dan kunt u praktisch niet zonder goede tourniquet pouches. De tourniquet pouches in ons assortiment zijn geschikt voor verschillende tourniquettypes, waaronder de CAT-tourniquet, SOF-tourniquet en andere gangbare tourniquets. Neem bijvoorbeeld de Tasmanian Tiger tourniquet pouch II. Het merk Tasmanian Tiger is zeer populair op het gebied van bescherming en veiligheid wegens haar hoge kwaliteit producten. Met deze pouch gaat u altijd goed voorbereid op pad en kunt u direct adequate hulp verlenen tijdens ongevallen, calamiteiten of terrorisme.

 

Meer koppelaccessoires

Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor meer dan slechts tactical tourniquet pouches. Wij beschikken over een breed assortiment koppelaccessoires die geschikt zijn voor hulpverleners en overheidsinstanties. Zo bent u bij ons ook welkom om tactische riemen aan te schaffen, ideaal om uw pouches aan te bevestigen. U kunt ook denken aan stuwbanden voor multitools, magazijnen, zaklampen en geweldsmiddelen. Kijk gerust rond op onze website om de geschikte pouches voor uw werkzaamheden te vinden.

 

Tourniquet pouches bestellen

Wilt u onze tourniquet pouches online bestellen? Dat kan eenvoudig op onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u een bestelbevestiging. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Heeft u nog vragen over onze pouches, first aid pouches of andere uitrusting? Neem gerust contact op met onze specialisten. Wij adviseren u graag op het gebied van persoonlijke bescherming.