Winkelwagen 0
€ 0,00

Dump pouches

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dump pouches

Bent u op zoek naar dump pouches? Bekijk dan het assortiment van Firstcarecompany. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk diverse dump pouches in ons assortiment. Dump pouches zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, speciaal bedacht voor het ‘’dumpen’’ van lege magazijnen of andere items die snel en veilig opgeruimd moeten worden. Dump pouches zijn één van de meest onderschatte onderdelen van de uitrusting. Ondanks dat ze er klein en simpel uitzien, maken ze het werken en handelen in het werkveld een stuk eenvoudiger. Dump pouches zijn beschikbaar in verschillende groottes, voor diverse prijzen en met uiteenlopende unieke eigenschappen.

Dump pouches van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we als de tactische uitrustingsspecialist van Nederland meerdere kwalitatieve dump pouches in ons assortiment. Veel van onze producten en materialen worden getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Op deze manier zijn we in staat om enkel echte kwaliteitsproducten te leveren. Dit maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting, ons al jarenlang weten te vinden wanneer ze zoeken naar een dump pouch. Benieuwd naar één van onze dump pouches? Bekijk dan eens de Tasmanian Tiger Dump Pouch Light Black. Dit is een zeer lichte en compacte opbergtas voor tactische operaties of controles tijdens een werkdienst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een alcoholcontrole bij het verkeer of het opruimen van (gevaarlijk) afval. De dump pouch wordt dan open gedragen zodat er op elk moment eenvoudig en snel dingen ingedaan kunnen worden. Daarnaast is deze tas gemakkelijk te bevestigen aan de dienstkoppel-, riem of tactisch vest.

Meer dan dump pouches

Bij Firstcarecompany bieden we veel meer dan alleen dump pouches. Zo hebben we alleen op het gebied van pouches nog veel meer productsoorten in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tac Pouches, Admin Pouches, Granaat Pouches, Multitool Pouches en zelfs zakmes pouches. Als uitrustingsspecialist zijn wij constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, hierdoor zijn we in staat om u de beste en nieuwste producten te bieden. Neem daarom ook eens kijkje bij één van deze producten en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in één van onze dump pouches? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze vele producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Deventer, dan helpen we graag verder.