Winkelwagen 0
€ 0,00

Tactische Vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat zijn tactische vesten?

Tactische vesten hebben hetzelfde doel als een tactische broek of een tactische riem. Het zijn namelijk vesten met meerdere diepe zakken waarin u allerlei voorwerpen kunt meenemen zonder dat het te zwaar aanvoelt. Tactische vesten zijn speciaal ontworpen om over uw kleding heen te dragen tijdens missies waarbij het voor de drager belangrijk is om zijn uitrusting snel binnen handbereik te hebben. Niet alle tactische vesten zijn kogelwerend. Ze komen voor in verschillende gradaties van bescherming en beschermen tegen ongevallen en ongelukken.

Tactische vesten met vakken

Een tactisch vest is handig voor het opbergen van materialen en wapenonderdelen zoals munitie of gereedschap. Een belangrijk punt bij het kiezen van een tactisch vest is daarom ook het aantal vakken van het vest. Heeft u vaak veel (kleine) spullen mee als u op missie gaat, dan heeft u veel vakken nodig. Heeft u niet veel vakken nodig, maar vindt u het fijn om een paar dingen in uw zakken te doen? Dan kunt u kiezen uit de tactische vesten met wat minder zakken. Zo kunt u kwijt in uw vest wat u graag wilt en heeft u geen onnodige zakken.

Overige vesten

Naast tactische vesten zijn er ook andere vesten in ons assortiment te vinden. Zo bieden we steek- en kogelwerende vesten aan. Steek- en kogelwerende vesten beschermen uw lichaam tegen wapens. Deze vesten zijn van groot belang voor persoonlijke veiligheid wanneer u in gevaarlijke situaties terecht komt, waarbij steek- of vuurwapens aanwezig zijn. Het dragen van deze vesten verminderd de kans op ernstige verwondingen. Zo blijft de veiligheid van hulpverleners zoveel mogelijk gewaarborgd.

Accessoires

Naast tactische vesten zijn er ook accessoires in ons assortiment te vinden. Zo bieden we kogelwerende platen aan. Kogelwerelde platen zijn te gebruiken in combinatie met een kogelvrij vest. Door ze als traumaplaten te gebruiken bieden ze de vitale delen van het lichaam extra bescherming. Kogelwerende platen verkopen wij alleen op aanvraag van overheidsinstanties.

Bestel bij Firstcarecompany

Firstcarecompany biedt online een ruim assortiment aan; van tactische vesten tot eerste hulptassen. Wanneer u een online bestelling plaatst, ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Overheidsinstanties kunnen bij ons op rekening bestellen, bedrijven op aanvraag. Voor particulieren hanteren we een minimumleeftijd van 18 jaar. Naast onze online webshop hebben wij ook een fysieke winkel in Deventer. Hier bent u van harte welkom voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op onze site staat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.