Winkelwagen 0
€ 0,00

Politiehonden Harnas

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Politie hondengeleider harnas

Als politie hondengeleider bent u altijd alert. Wat gebeurt er in uw omgeving? Is de situatie veilig? Zijn er verdachte omstandigheden om rekening mee te houden? U moet op ieder moment kunnen schakelen en in kunnen grijpen. Het is belangrijk dat uw hond diezelfde discipline en oplettendheid heeft en altijd op u gericht is wanneer dat nodig is. Tenslotte is de kwaliteit van uw werkzaamheden afhankelijk van het werk van uw politiehond. Daarom wilt iedere politie hondengeleider een geschikt harnas voor zijn of haar hond. Met het juiste harnas leveren u en uw hond altijd de beste kwaliteit diensten.

Veilig voor hond én politie hondengeleider

Veiligheid staat altijd voorop. Het komt geregeld voor dat een politie hondengeleider zich in een onveilige situatie bevindt. Door uw hond op de juiste manier te begeleiden, maakt u uw werkzaamheden zo veilig mogelijk voor uzelf en voor uw hond. Het juiste harnas is daarbij onmisbaar. Firstcarecompany biedt een zeer uitgebreid assortiment aan voor politie, douane en marechaussee, waaronder politie hondengeleider harnassen. Onze professionele harnassen en tuigen zijn speciaal ontwikkeld voor tactische toewending. Middels de robuuste borst- en rugplaten is de hond te allen tijde beschermd en dankzij de ademende materialen zal de hond nooit oververhit raken. In warmere dagen kan het harnas zelfs ondergedompeld worden in water om gereguleerd vocht af te geven. Om ervoor te zorgen dat het harnas perfect aansluit op de bouw van uw hond, krijgt u bij uw bestelling een speciaal formulier waarop u de exacte maten van uw hond in kunt vullen. Zo wordt het politie hondengeleider harnas op maat gemaakt in de fabriek en zal het nooit gaan schuiven of irriteren.

Beste materialen

Firstcarecompany staat voor hoge kwaliteit en biedt u alleen de beste producten. Dit geldt ook voor onze politie hondengeleider harnassen. Wij laten onze tactische materialen speciaal vervaardigen bij MD Textiel uit Duitsland. MD Textiel gebruikt slechts de beste materialen die grotendeels met de hand worden geproduceerd om een kwalitatief zeer goed harnas te kunnen leveren. Wij garanderen u dan ook de meest uitmuntende hondenharnassen voor politie, marechaussee en douane. Een van onze bestverkochte harnassen van het moment is het Tactische Politiehondenharnas Gen III. Dit harnas beschikt over een robuust Mil Spec 500 denier cordura rug- en borstplaat. De rugplaat is standaard voorzien van een laser Molle/PALS voor de bevestiging van de nodige accessoires. Wij bieden ook de optie om voor een tactisch klimtuig voor uw politiehond te kiezen. Deze komt vooral van pas wanneer u vaak op hoogte met uw hond werkt. Deze professionele verstelbare en versterkte hondenharnassen zijn speciaal ontworpen voor het liften en laten afdalen van uw hond onder de zwaarste omstandigheden tijdens uw dienst. Hierbij wordt de druk bij het inzetten optimaal en gelijkmatig verdeeld over het lichaam van uw politiehond, zodat de nek of hals niet overbelast raakt.

Politie hondengeleider harnas bestellen

Heeft u interesse in onze politie hondengeleider harnassen van zeer hoge kwaliteit? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via de webshop. Voor overheidsinstanties is het mogelijk om op rekening te bestellen. Heeft u nog vragen over het juiste politie hondengeleider harnas of tuig voor uw hond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!