Winkelwagen 0
€ 0,00

Verdekte draagmiddelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verdekt draagmiddel

Het is belangrijk dat u uw werkzaamheden tijdens uw dienst veilig kunt uitvoeren. Uw uitrusting moet daarom professioneel zijn en tegen een stootje kunnen. Er kunnen zich situaties voordoen die u van tevoren niet heeft kunnen voorzien. Op deze momenten moet u kunnen vertrouwen op uw tactische uitrusting. Met een verdekt draagmiddel bergt u uw spullen veilig op, zonder dat te zien is wat u bij u draagt. Firstcarecompany heeft diverse verdekte draagmiddelen in het assortiment. Zo kunt u alles veilig opbergen.

Verdekt draagmiddel zoals heuptassen

Firstcarecompany heeft diverse heuptassen die ingezet worden als verdekt draagmiddel. Zo is de Tasmanian Tiger Hip Bag II een modulaire tactische heuptas die beschikt over een hoofdvak waar u door middel van velcro al uw accessoires naar wens kunt bevestigen. Aan de achterzijde van de heuptas zit een extra afsluitbaar opbergvak met rits en aan de voorzijde een klein front vak als extra opbergcompartiment. De heupband is naar wens instelbaar en biedt de mogelijkheid om de tas op een bestaande dienstriem over te zetten. De Pentagon Runner Concealment Pouch is een onopvallende tas die wordt ingezet als verdekt draagmiddel om een handvuurwapen te dragen. De draagtas beschikt over voldoende opbergruimte voor extra uitrusting en accessoires. De speciale loops bieden u de mogelijkheid om de tas snel te openen en zo toegang te krijgen tot uw wapen.

Overige verdekte draagmiddelen

Naast dat u bij Firstcarecompany terecht kunt voor een verdekt draagmiddel zoals een heuptas, hebben wij ook een hoes voor uw zonneklep waar u extra uitrusting kunt bevestigen. Met de Tasmanian Tiger Sun Shade Cover heeft u uw uitrusting binnen handbereik. De cover kan om de zonneklep in uw auto worden bevestigd en is voorzien van elastische banden, een transparant opbergvak en een Molle systeem. Het is een zeer handige tool voor uitrusting en accessoires, zoals een light stick en led zaklampen. Firstcarecompany heeft ook een tactical vest in het assortiment. Het 5.11 Concealment Vest biedt u de mogelijkheid om uw uitrusting onopvallend te dragen. Het vest is namelijk speciaal ontworpen om onder uw kleding te dragen en wordt standaard geleverd met een portofoonhouder en twee draagtassen voor bijvoorbeeld een lamp of magazijn.

Verdekt draagmiddel bestellen

Bij Firstcarecompany kunt u gemakkelijk een verdekt draagmiddel bestellen. U ontvangt binnen 24 uur een bestelbevestiging van ons. Wilt u ons assortiment liever fysiek bekijken? Dan heten we u van harte welkom in onze vestiging in Deventer. Daar staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u nog vragen over een verdekt draagmiddel of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.