Winkelwagen 0
€ 0,00

Breaching en instap

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Door breaching

Firstcarecompany is dé specialist in tactische uitrusting. Tactische uitrusting is van groot belang om persoonlijke bescherming te garanderen. Het is daarbij belangrijk dat u uw werkzaamheden tijdens uw dienst veilig kunt uitvoeren. Er kunnen zich zo nu en dan situaties voordoen die u van tevoren niet heeft kunnen voorzien en vragen om een riskante aanpak. Zo kan het zijn dat u gebruik moet maken van door breaching. Om dit veilig uit te kunnen voeren, heeft Firstcarecompany professionele deurrammen in het assortiment. Bij Firstcarecompany vindt u ongetwijfeld de juiste benodigdheden waar u naar op zoek bent.

Blackhawk door breaching

Firstcarecompany staat voor u klaar met onze expertise in tactische uitrusting. Ook als u gebruik moet maken van door breaching, heeft Firstcarecompany de juiste benodigdheden. Zo hebben we een aantal deurrammen van Blackhawk in ons assortiment. Deze deurrammen hebben de capaciteit om tijdens door breaching licht tot (middel)zware deuren te openen. De professionele deurrammen van Blackhawk worden geleverd met een beveiligd opbergsysteem. Zo wordt de veiligheid van u en uw collega’s gewaarborgd tijdens bijvoorbeeld een noodstop of aanrijding. Tevens is de deurram schokabsorberend en voorzien van een niet-reflecterende coating. De Blackhawk deurram is praktisch in gebruik en daardoor een van de meest verkochte deurrammen uit het assortiment.

Tactische schaar

Ook voor kleinere werkzaamheden biedt Firstcarecompany een aantal handige benodigdheden. Zo kunt u voor het openen van sloten of het doorknippen van draden en versperringen gebruik maken van een tactische schaar. Deze krachtige schaar is speciaal ontworpen om in verschillende situaties bijvoorbeeld effectief een slot door te knippen. Zo kunt u, tijdens door breaching, daarna gebruik maken van een deurram. De speciaal ontworpen tactische schaar van ESP, de BCT-01, wordt geleverd met twee tactische modulaire stelen. Zo kunt u deze ook gebruiken voor een crowbar, tactische bijl, schep en een kleine crowbar.

Benodigdheden door breaching bestellen

Dankzij de juiste benodigdheden van Firstcarecompany kunt u tijdens uw dienst uw werk veilig uitvoeren. Wilt u een deurram bestellen voor door breaching? Dan kunt u een aanvraag plaatsen door te mailen naar sales@firstcarecompany.nl. Deze producten worden alleen geleverd aan overheidsinstanties zoals de politie, justitie en defensie. Maak uw bestelling compleet met een tactische schaar. Wilt u deze eerst in het echt bekijken? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Deventer voor professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.