Winkelwagen 0
€ 0,00

Wapenstokhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wapenstokhouder

Het is van belang dat u uw werkzaamheden tijdens uw dienst veilig kunt uitvoeren. Uw tactische uitrusting moet daarom professioneel zijn en tegen een stootje kunnen. Zo moet u uw wapenstok goed kunnen opbergen zonder dat deze in de weg zit. Firstcarecompany heeft daarom diverse wapenstokhouders in het assortiment. Of u nu op de fiets of te voet uw dienst uitvoert, voor elke situatie bieden wij een professionele wapenstokhouder.

Professionele wapenstokhouder

Firstcarecompany heeft diverse wapenstokhouders in het assortiment. De meeste wapenstokhouders zijn voorzien van drukknopen en een antislipsysteem en zijn geschikt om te dragen in combinatie met een normale riem of met dienstkoppels tot 50 mm. Firstcarecompany heeft een goed passende wapenstokhouder voor de ME en medewerkers die zich per fiets verplaatsen, maar ook voor medewerkers die de wapenstokhouder verdekt onder de kleding willen dragen. Met een simpele klikbeweging wordt de wapenstokhouder omgebouwd en het roterende systeem biedt de mogelijkheid om de wapenstok in iedere gewenste stand te plaatsen.

Telescoop wapenstokhouder

Ook voor uw telescoop wapenstok heeft Firstcarecompany een passende houder. Zo kunt u uw wapenstok veilig opbergen en ter hand nemen. Als de wapenstok in de houder zit, is deze 360 graden roteerbaar en in 16 standen verstelbaar. Aan de zijkant van de wapenstokhouder zit een lock-functie voor het extra zekeren van de wapenstok. De telescoop wapenstokhouder is geschikt voor riemen van 30 t/m 60 mm breed en heeft een verstelbare quick change sluiting voor het snel aanbrengen of verwijderen van de houder aan de koppel of riem.

Overige houders geweldmiddelen

Naast wapenstokhouders heeft Firstcarecompany ook handboei- en pepperspayhouders in het assortiment. Onze handboeitassen zijn speciaal gemaakt voor LIPS handboeien en het nieuwste model SHN-transporthandboeien van de Nederlandse politie, marechaussee en justitie. De handboeien passen exact in de handboeientas en omsluiten de transporthandboeken perfect zodat de kans op verlies geminimaliseerd is. Tevens zijn veel handboeitassen voorzien van velcro, zodat ze zowel op een tactisch vest als op een ondergrond met zacht velcro zijn te plaatsen. De peppersprayhouders die Firstcarecompany in het assortiment heeft beschikken over een riemlus of een klemsysteem, zodat deze onder kleding gedragen kunnen worden, of over velcro klittenbank, zodat deze kunnen worden geplaatst op een tactisch vest.

Wapenstokhouder bestellen

Bij Firstcarecompany kunt u uw wapenstokhouder gemakkelijk online bestellen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wilt u onze items liever fysiek bekijken? Dan heten we u van harte welkom in onze vestiging in Deventer. Daar staan onze specialisten voor u klaar met deskundig advies. Heeft u nog vragen over onze wapenstokhouders of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.