Winkelwagen 0
€ 0,00

Scharen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Eerste hulp schaar

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare eerste hulp schaar? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de uitrustingsspecialist van Nederland en hebben dan ook een groot assortiment aan producten voor de eerste hulp. Hierbij kunt u denken aan complete eerste hulp (rug)tassen, diverse losse eerste hulp producten zoals AED’s en kleding voor eerstehulpverleners. Veel van onze producten zijn getest door experts in het werkveld zelf, hierdoor kunnen we de functionaliteit en betrouwbaarheid van onze producten garanderen. Daarnaast zijn we als uitrustingsspecialist altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen we u de beste en nieuwste producten blijven bieden. Voor het kopen van de beste en betrouwbaarste eerste hulp schaar zit u bij ons dus zeker goed.

Eerste hulp schaar van Leatherman

Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod voor mensen die op zoek zijn naar een eerste hulp schaar. Zo hebben wij eerste hulp scharen van diverse merken, in verschillende varianten en tegen uiteenlopende prijzen. Heeft u behoefte aan een eerste hulp schaar van hoge kwaliteit? Bekijk dan eens één van de scharen van Leatherman, zoals de Leatherman Raptor Eerste Hulpschaar Blauw. Deze robuuste eerste hulp schaar is speciaal ontwikkeld voor hulpverleners en kan tegen een stootje. De schaar beschikt over een speciale schaarpunt om veilig te kunnen werken bij het openknippen van kleding bij een reanimatie of bij verkeersslachtoffers. Daarnaast zitten in de handgreep van deze eerste hulp schaar een glasbreker, gordelsnijder en ringknipper verwerkt. De Leatherman Raptor kan veilig opgeborgen worden in een kunststoffen foudraal. Hierdoor kan die eenvoudig bevestigd worden aan een riem, koppel of zelfs een tactisch vest.

Eerste hulp schaar van SOG

Bij Firstcarecompany hebben we ook diverse eerste hulp scharen van het merk SOG. Neem bijvoorbeeld de SOG Parashears Rood, een zeer robuuste en effectieve eerste hulp schaar voor hulpverleners. Deze eerste hulp schaar beschikt over maar liefst 11 verschillende tools en gereedschappen, die in de praktijk het verschil kunnen maken voor eerste hulp verleners. Zo is deze schaar een gordelsnijder, schroevendraaier, glasbreker, pincet en touwsnijder in één. Daarnaast weegt de eerste hulp schaar slechts 136 gram en kan die eenvoudig geopend worden aan de hand van een handig uitgekiend systeem.

Bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u graag een eerste hulp schaar bestellen bij Firstcarecompany? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder.