Winkelwagen 0
€ 0,00

Gestoorden schilden

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Politie schild

Een gestoorden schild of politie schild biedt uitstekende bescherming in situaties waarin u uzelf moet beschermen tegen agressie en geweld. Een politie schild werkt zeer goed als afweermechanisme. Het is uitrusting waar ieder arrestatieteam over zou moeten beschikken. De gestoorden schilden van Firstcarecompany worden uitsluitend op aanvraag geleverd aan overheidsinstanties, politie, defensie en justitie. In ons brede assortiment heeft u de keuze uit verschillende lexaan schilden, waaronder een gestoorden politie schild.

Lexaan politie schild

Lexaan schilden zijn schilden van polycorbonaat. Het voordeel van een dergelijk politie schild is dat het meer zicht biedt dan de klassieke kogelwerende schilden. Dankzij het doorzichtige schild is goed te zien water er aan de andere kant van het schild gebeurt. Alle schilden van Firstcarecompany zijn hufterproof, wat inhoudt dat ze bestand zijn tegen vandalisme. De 3 millimeter dikke laag polycarbonaat beschermt tegen high energy impacts, zoals fysiek geweld, het gooien met stenen of het slaan met een stomp voorwerp. Ook tegen brandbommen en Molotov-cocktails bent u afdoende beschermd tijdens het dragen van een lexaan schild. Wilt u extra bescherming? Dan raadt Firstcarecompany aan om voor een gestoorden politie schild te kiezen.

Gestoorden politie schild

Ons speciale ESP-schild is een gestoorden politie schild dat bescherming biedt middels een speciaal veiligheidssysteem. Dit systeem beschermt u tegen complicaties zoals fracturen aan de armen. Wanneer een agressief persoon het schild probeert te draaien, schiet de arm uit de stabilisator om zo lichamelijk letsel te voorkomen. Daarnaast is de kromming van dit politie schild zo naar buiten gericht dat een aanvaller of agressor snel en eenvoudig vastgezet kan worden in een hoek of tegen een muur. Deze kromming maakt het ook lastig om u te verwonden of letsel toe te brengen. Het ESP-politie schild van Firstcarecompany biedt tevens bescherming tegen shotgunpatronen. Dit schild houdt kaliber-12 staalhagelpatronen effectief tegen. Dankzij het relatief lichte gewicht van dit gestoorden schild heeft u nog alle benodigde bewegingsvrijheid en kunt u snel handelen indien nodig. Het ESP-politie schild is Europees-gecertificeerd en is door zowel één als twee dragers tegelijk te gebruiken. Bij overheidsaanvragen en -bestellingen kunt u bij ons de testresultaten van het politie schild opvragen. Indien gewenst is het tevens mogelijk om de 3 millimeter dikke laag polycarbonaat op het gestoorden politie schild te verdikken naar 5 millimeter. Zo wordt de veiligheid van het schild nog verder geoptimaliseerd.

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany bieden wij naast politie schilden online een ruim assortiment aan; van steek- en kogelwerende vesten tot tactische broeken. Plaatst u een online bestelling? Dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!