Winkelwagen 0
€ 0,00

Gestoorden schilden

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Politie schild

Een gestoorden schild, ook wel een ESP schild of politie schild, biedt uitstekende bescherming in situaties waarin u uzelf moet beschermen tegen agressie en geweld. Een politie schild werkt zeer goed als afweermechanisme. Het is uitrusting waar ieder arrestatieteam over zou moeten beschikken. De gestoorden schilden van Firstcarecompany worden uitsluitend op aanvraag geleverd aan overheidsinstanties, politie, defensie en justitie.

ESP schild

Ons speciale ESP schild is een gestoorden politie schild dat bescherming biedt middels een speciaal veiligheidssysteem. Dit systeem beschermt u tegen complicaties zoals fracturen aan de armen. Wanneer een agressief persoon het schild probeert te draaien, schiet de arm uit de stabilisator om zo lichamelijk letsel te voorkomen. Daarnaast is de kromming van dit politie schild zo naar buiten gericht dat een aanvaller of agressor snel en eenvoudig vastgezet kan worden in een hoek of tegen een muur. Deze kromming maakt het ook lastig om u te verwonden of letsel toe te brengen. Een ESP schild van Firstcarecompany biedt tevens bescherming tegen shotgunpatronen. Dit schild houdt kaliber-12 staalhagelpatronen effectief tegen. Dankzij het relatief lichte gewicht van dit gestoorden schild heeft u nog alle benodigde bewegingsvrijheid en kunt u snel handelen indien nodig. Een ESP schild is Europees-gecertificeerd en is door zowel één als twee dragers tegelijk te gebruiken. Bij overheidsaanvragen en -bestellingen kunt u bij ons de testresultaten van het politie schild opvragen. Indien gewenst is het tevens mogelijk om de 3 millimeter dikke laag polycarbonaat op het gestoorden politie schild te verdikken naar 5 millimeter. Zo wordt de veiligheid van het gestoorden schild nog verder geoptimaliseerd.

Gestoorden schilden bestellen

Onze gestoorden schilden bestelt u enkel op aanvraag. Maar wist u dat we naast ESP schilden ook een ruim assortiment steek- en kogelwerende vesten hebben? Bij Firstcarecompany vindt u alles wat u nodig heeft. Heeft u vragen over een van onze producten of zoekt u iets wat niet op onze website staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.