Winkelwagen 0
€ 0,00

CamelBak Drinkflessen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

CamelBak waterfles

Bent u op zoek naar een CamelBak waterfles? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een zeer breed aanbod aan CamelBak waterflessen. Hierbij kunt u denken aan waterflessen in diverse kleuren, voor wisselende prijzen en met verschillende inhoudsgroottes. Zo hebben we CamelBak waterflessen waar 0,6 liter aan vocht in kan, maar ook waterflessen waar u maar liefst een liter drinken in mee kunt nemen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de beste keuze voor u. Dat is een van de redenen dat liefhebbers van goede uitrusting ons al jarenlang weten te vinden. Voor het vinden van beste CamelBak waterfles bent u bij Firstcarecompany dus zeker goed.

CamelBak waterflessen

Bij Firstcarecompany heeft u veel keuze wanneer u op zoek bent naar een CamelBak waterfles. Een van deze opties is de CamelBak Chute Mag 1 Liter Olive. Een zeer robuuste en kwalitatieve dubbelwandige waterfles voor het schoon en hygiënisch bewaren van uw water. Deze CamelBak waterfles is voorzien van een lekvrije afsluitdop, waardoor de fles veilig meegenomen kan worden in een tas of rugzak. Daarnaast is het drinksysteem van de fles erop gericht u zo makkelijk mogelijk te laten drinken. De flesopening is voorzien van een schuin mondstuk waarmee u gemakkelijk en snel een hoge waterstroom tot u kunt nemen. De magnetische dop is daarnaast met een halve draai en lichte druk snel te openen. De fles is niet alleen in olijfkleur, maar ook in een wat neutralere kleur verkrijgbaar, namelijk Licht houtskool.

Het merk CamelBak

CamelBak waterflessen komen zoals de naam al doet vermoeden van het merk CamelBak. CamelBak is een Amerikaanse fabrikant en is de internationale marktleider in milieuverantwoorde hygiënische drinksystemen, zoals herbruikbare waterflessen. Twee belangrijke pijlers bij CamelBak zijn duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Door het produceren van milieuverantwoorde en herbruikbare CamelBak waterflessen zorgt het bedrijf ervoor dat het milieu niet extra belast wordt. Door het hergebruik van de materialen worden er namelijk minder milieuvervuilende producten zoals plastic weggegooid. Daarnaast focust het bedrijf zich op de creatie van gebruiksvriendelijke waterflessen. Het bedrijf heeft namelijk de uitdaging op zich genomen om ervoor te zorgen dat mensen tijdens hun activiteiten zo eenvoudig en snel mogelijk kunnen blijven hydrateren. Door te kiezen voor een CamelBak waterfles draagt u dus een steentje bij aan het milieu en bent u verzekerd van gebruiksvriendelijkheid.

CamelBak waterfles bestellen

Heeft u interesse in een van onze CamelBak waterflessen? Bestel deze dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder!