Winkelwagen 0
€ 0,00

Vuurwapen holsters

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wapen holster

Bent u in het bezit van een vuurwapen en zoekt u naar een goede wapen holster om uw wapen in te dragen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij bieden diverse vuurwapen holsters voor verschillende wapens, zoals de Glock 17, Glock 19 en de Walther P99Q. Bij ons kunt u wapen holsters kopen die aan verschillende delen van uw lichaam kunnen worden gedragen. Zo hebben we de welbekende vuurwapen holsters voor rondom uw middel, maar ook gun holsters voor aan uw been of uw arm. Zo heeft u bij Firstcarecompany dus vele mogelijkheden om uw perfecte pistool holster te vinden. 

Vuurwapen holsters kopen voor de Glock 17

Vooral voor de Glock 17 gun hebben we bij Firstcarecompany een uitgebreid aanbod aan gun holsters. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dasta Inside The Pants Holster Glock 17, een handgun holster speciaal ontwikkeld om de Glock 17 zo onopvallend mogelijk bij u te dragen. Met deze handgun holster draagt u het wapen tussen uw broek en uw lichaam, waardoor het wapen niet uitsteekt. Daarnaast is het wapen holster voorzien van een zachte stof aan zowel de binnen- als buitenzijde, om pijnlijke drukpunten te voorkomen. We hebben ook de Dasta Glock holster 730 DLB/ OZ, deze vuurwapen holsters zijn erop gericht om snel en gemakkelijk uw wapen te kunnen trekken. De pistool holster is van hoge kwaliteit en kan geheel naar wens worden ingesteld. Het is ook mogelijk om dit wapen holster verborgen te dragen, zodat uw handgeweer niet opvalt.

Waarom een handgun holster aanschaffen? 

De gun holsters van Firstcarecompany bieden veel gemak en veiligheid tijdens uw (militaire) activiteiten. Zelfs wanneer u moet klimmen, kruipen of rennen zit uw handgeweer altijd veilig opgeborgen in uw wapen holster. Draag uw handgun holster op de gewenste plek op uw lichaam en zorg ervoor dat u met een goed wapen holster altijd snelle toegang tot uw wapen heeft. In ons aanbod vindt u genoeg opties om de juiste wapen holster aan te schaffen. Maak uw uitrusting nu compleet met een wapen holster die u nooit in de steek laat. 

Universele pistool holster

Mocht u liever niet een pistool holster kopen voor een specifiek wapen, maar één dat voor meerdere wapens gebruikt kan worden, dan is het goed om eens te kijken naar onze gun holsters. Zo hebben wij de Wapen Holster Cordura, deze is geschikt voor de meest gangbare dienstwapens en is daarnaast voor zowel links- als rechtshandige mensen te gebruiken. Heeft u een geweer met wapenverlichting? Dan is het Dasta Wapen Holster met wapenverlichting een goede optie. Dit wapen holster is voorzien van thumb-break beveiliging, wat afhankelijk van het type vuurwapen ingesteld kan worden. Bovendien is het mogelijk om het wapen goed te verbergen en is het wapen holster voorzien van extra beveiliging, om het ongewenst trekken van het wapen moeilijker te maken.

Maak uw uitrusting compleet met een wapen holster van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany bieden we veel mogelijkheden om een uitstekden wapen holster te kopen. Daarnaast hebben we nog producten op het gebied van uitrusting. Heeft u interesse in het kopen van een wapen holster of wilt u meer weten over onze andere producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder!