Winkelwagen 0
€ 0,00

Vuurwapen holsters

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 26

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Holster kopen

Bent u in het bezit van een wapen en wilt u een holster kopen om uw wapen in te dragen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij bieden diverse holsters voor verschillende wapens, zoals de Glock 17, Glock 19 en de Walther P99Q. Bij ons kunt u holsters kopen die gedragen kunnen worden aan verschillende delen van uw lichaam. Zo hebben we de welbekende vuurwapenholsters voor rondom uw middel, maar ook holsters voor aan uw been of uw arm. Bij Firstcarecompany heeft u dus verschillende mogelijkheden om holsters te kopen.

Vuurwapen holsters kopen voor de Glock 17

Vooral voor de Glock 17 hebben we bij Firstcarecompany een breed aanbod aan opties om een holster te kopen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dasta Inside The Pants Holster Glock 17, een holster speciaal ontwikkeld om de Glock 17 zo onopvallend mogelijk te dragen. Met deze holster draagt u het wapen tussen uw broek en uw lichaam, waardoor het wapen niet uitsteekt. Daarnaast is het holster voorzien van een zachte stof aan zowel de binnen- als buitenzijde om pijnlijke drukpunten te voorkomen. We hebben ook de Dasta Glock holster 730 DLB/ OZ, een holster dat erop gericht is om snel en gemakkelijk uw wapen te trekken. Dit holster is van hoge kwaliteit en kan naar wens worden ingesteld. Het is ook mogelijk om dit vuurwapenholster verborgen te dragen, zodat uw wapen niet opvalt.

Universele holsters kopen

Mocht u liever niet een holster kopen voor een specifiek wapen, maar één dat voor meerdere wapens gebruikt kan worden, dan is het goed om eens te kijken naar onze universele holsters. Zo hebben wij de Universele Holster Cordura, deze is geschikt voor de meest gangbare dienstwapens en is daarnaast te gebruiken voor zowel links- als rechtshandige mensen. Heeft u een wapen met wapenverlichting? Dan is het Dasta Holster met wapenverlichting wapenverlichting een goede optie. Dit holster is voorzien van thumb-break beveiliging, wat afhankelijk van het type vuurwapen ingesteld kan worden. Daarnaast is het mogelijk om het wapen goed te verbergen en is het vuurwapenholster voorzien van extra beveiliging om het ongewenst trekken van het wapen moeilijker te maken.

Contact Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we veel mogelijkheden om een holster te kopen. Daarnaast hebben we nog veel meer producten op het gebied van uitrusting. Heeft u interesse in het kopen van een holster of wilt u meer weten over onze andere producten? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer, dan helpen we u graag verder!