Winkelwagen 0
€ 0,00

Kogelwerende dekens

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogelwerende dekens van Firstcarecompany


Kogelwerende dekens

Kogelwerende dekens, ook bekend als ballistische dekens, zijn speciale dekens die zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen kogels en andere ballistische bedreigingen. Kogelwerende dekens vormen een essentieel onderdeel van de modellen persoonlijke beschermingsmiddelen, met innovatieve ontwerpen die de veiligheid van individuen in verschillende situaties maximaliseren. Onder deze kogelwerende dekens is de ‘bulletproof blanket’ een opmerkelijk product dat zich onderscheidt door zijn draagbare en veelzijdige ontwerp.

Bulletproof blanket

De bulletproof blankets van Firstcarecompany zijn ontworpen met het oog op de groeiende behoefte aan draagbare kogelwerende oplossingen. Of het nu gaat om persoonlijke bescherming thuis, in noodsituaties of zelfs op openbare plaatsen, deze dekens bieden een ongeëvenaard gevoel van veiligheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen die in staat zijn om kogels te weerstaan, vertegenwoordigen ze een baanbrekende ontwikkeling in de wereld van persoonlijke beveiliging.

Scherf en kogelwerende dekens

Scherf en kogelwerende dekens in het algemeen dienen als een belangrijke barrière tegen de gevaren van kogels en rondvliegende schermen, met als doel de gebruiker te beschermen tegen letsel. Deze scherf en kogelwerende dekens zijn vaak opgebouwd uit meerdere lagen ballistisch materiaal die strategisch zijn gerangschikt om dekking en bescherming te optimaliseren. Naast de rol bij persoonlijke beschermen, worden de scherf en kogelwerende dekens ook ingezet in situaties waarin groepsbescherming of het afdekken van specifieke gebieden noodzakelijk is.

Persoonlijke bescherming

Kortom, de kogelwerende dekens van Firstcarecompany belichamen de toekomst van persoonlijke bescherming. Persoonlijke bescherming is in gevaarlijke situaties erg belangrijk, daarom bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Firstcarecompany zet een nieuwe standaard in innovatieve en doeltreffende persoonlijke beveiliging. Hoewel kogelwerende dekens niet bedoeld zijn als vervanging voor traditionele persoonlijke beschermingsmiddelen zoals kogelvrije vesten, bieden ze toch een goede aanvullende laag bescherming.

LET OP! Dit product is alleen op aanvraag beschikbaar en wordt uitsluitend geleverd aan overheidsinstanties zoals politie, justitie en Defensie. Deze beperking zorgt ervoor dat deze gespecialiseerde beschermingsmiddelen worden ingezet waar ze het meest nodig zijn en voldoen aan specifieke veiligheidsprotocollen.

De restrictieve distributie benadrukt het belang en de ernst van situaties waarin kogelwerende dekens worden ingezet. De nadruk ligt op het waarborgen van de veiligheid van overheidsinstanties en hun personeel die zich in risicovolle omgevingen bevinden. Deze dekens fungeren als cruciale elementen in het arsenaal van persoonlijke bescherming en dragen bij aan het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van personen die werkzaam zijn in veeleisende en potentieel gevaarlijke omstandigheden