Winkelwagen 0
€ 0,00

Handboeisleutelhouders

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handboeisleutelhouders

Handboeisleutelhouders kunnen in veel situaties erg goed van pas komen. De handboeisleutelhouders kunnen makkelijk aan de riem bevestigd worden, zodat ze altijd bij de hand zijn. De handboeisleutelhouders kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals nylon of hard plastic. Een handboeisnijder kan voor meer veiligheid zorgen in situaties waarin u bijvoorbeeld bekneld zit. Het scherpe mes zorgt ervoor dat u met minimale kracht door stoffen en voorwerpen heen kunt snijden . De handboeisnijder heeft altijd een beschermende rand over de snijrand heen, zodat niemand zich kan bezeren.

 

Handboeisnijders

Wij beschikken over handboeisleutelhouders met extra toevoegingen. Zo kunnen de sleutelhouders inclusief snijder worden geleverd voor het veilig verwijderen van textiele handboeien. Deze zijn ook te gebruiken voor touwen en snoeren. De snijder zorgt voor een veilige werkwijze. Door de beschermrand om het mes, is het onmogelijk om jezelf te snijden met deze handboeisnijder.

 

AT standard key holder

FirstCareCompany beschikt over een breed assortiment aan handboeisleutelhouders. De AT standard key holder is een handboeisteutelhouder cordura in de kleur zwart met sterk klittenband en een (velcro) sluiting. De sleutelhouder is voorzien van een robuuste zwarte metalen karabijnsluiting, die uitermate geschikt is voor het snel aanbrengen of afnemen van sleutels.

 

Key holders

Het organiseren van sleutels kan een moeilijke opgave zijn. Iedereen kent het gevoel van het kwijtraken van je sleutels. Voor je het weet ben je alweer uren verder en nog steeds zoekende naar je sleutels. Met een goed georganiseerde sleutelbos (ook wel key holders) hoeft dit niet meer en zorg jij voor minder stress voor jezelf.

 

Meer dan alleen handboeisleutelhouders

Dus, of u nu de wildernis in trekt, een berg beklimt of de diepten van een woud verkent, met FirstCareCompany aan uw zijde bent u altijd klaar voor wat er ook op uw pad komt. Duik in ons uitgebreide assortiment en rust uzelf uit voor de uitdagingen van morgen!