Winkelwagen 0
€ 0,00

Sleutel en gear houders

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 40

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische sluitsystemen

Een cruciaal, maar toch onderschat onderdeel van de uitrusting, zijn tactische sluitsystemen. Sluitsystemen dienen als gearhouder of als sleutelhouder in de vormen van kwalitatieve karabijnhaken, lanyards of houders met clips. Firstcarecompany voorziet professionals en particulieren van hoogwaardige, tactische sluitsystemen die ervoor zorgen dat u geen twee keer hoeft na te denken of uw sleutels en uitrusting nog vastzitten.

Tactische sleutelhouders

Het gebruik van tactische sleutelhouders kan niet worden overschat. Bij Firstcarecompany hebben we diverse hoogwaardig sleutelhouders. Voor zowel sleutel- en gearhouders zijn er nylon, lederen en karabijnhouders. Lichtgewicht en slijtvrij, onze gespen zijn ideaal voor intensief gebruik. Binnen het assortiment van sleutelhouders hebben we ook diverse handboeisnijders inclusief houder. Deze handboeisnijders zijn geschikt voor textiel en kunststof handboeien. Ook ideaal voor het snijden van snoeren of touw.

Gearhouders

Een goede bereikbaarheid van wapens is zeer belangrijk bij politie- en defensiewerk. Daarbij is het van belang dat de wapens gedurende het werk gemakkelijk en op een veilige manier vervoerd en opgeborgen kunnen worden om ongelukken te voorkomen. Firstcarecompany heeft diverse gear keepers in het assortiment om het werk zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Vanwege de noodzakelijkheid om de veiligheid van de hulpdiensten te verzekeren, bieden we alleen gearhouders aan van kwalitatieve merken zoals Gearkeeper en T-reign.

Meer sluitsystemen en houders

Hoewel sleutel en gearhouders het gros van onze tactische sluitsystemen zijn, heeft Firstcarecompany nog meer accessoires die het beste in deze categorie passen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Roxon multitool. Deze multitool is eigenlijk negen verschillende soorten gereedschappen in een handige, lichte tool. Bovendien hebben we ook lanyards die doelgericht worden gebruikt voor vuurwapens, pepperspray en portofoons. Daarnaast hebben we een breed assortiment karabijnhaken om accessoires aan vesten of broeken te bevestigen. U heeft bij ons de keuze tussen verschillende sluitsystemen zoals tactische, Slidelock en S-Biner karabijnhaken van bekende merken, zoals Nite Ize en Molle. 

Bestellen

Bij Firstcarecompany hebben we een groot assortiment. We bieden een breed scala van kogelwerende vesten, eerste hulptassen en uitrustingaccessoires aan. Plaatst u een online bestelling dan, ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Wilt u professioneel advies? U bent altijd welkom in onze winkel om onze experts te vragen. Heeft u interesse in tactische sluitsystemen of andere sleutel- en gearhouders die niet vermeld worden op onze website, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.