Winkelwagen 0
€ 0,00

Fenix

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De beste zaklamp

Firstcarecompany beschikt over een ruim assortiment tactische zaklampen. Een goede zaklamp is een onmisbaar onderdeel van uw persoonlijke uitrusting. Of u nu met uw dagelijkse werkzaamheden tijdens uw dienst bezig bent of een echte outdoorliefhebber bent – de juiste zaklamp mag niet ontbreken. Wat de beste zaklamp voor u is, verschilt per persoon. Wij hebben ruime keuze uit verschillende merken met allen hun eigen specificaties en voordelen. Onze Fenix zaklampen op batterij zijn zeer geschikt wanneer u erop uittrekt in het donker of wanneer u verwacht donkere locaties zoals een kelder te betreden. De beste zaklamp van het vooraanstaande merk Fenix vindt u bij Firstcarecompany.

De beste zaklamp in tactische situaties

Bij Firstcarecompany kunt u zowel kiezen uit Fenix zaklampen op batterij als oplaadbare zaklampen. De beste zaklamp is in dat geval puur waar uw voorkeur naar uitgaat. Voor beide zaklampen is iets te zeggen. Zaklampen op batterij zijn natuurlijk uiterst handig wanneer u niet verwacht een laadpunt tegen te komen. Is dit wel het geval, dan is het voordeel van de oplaadbare Fenix zaklamp dat u geen batterijen bij u hoeft te dragen. Voor welke zaklamp u ook kiest, Firstcarecompany heeft gegarandeerd de beste zaklamp voor u in de aanbieding. Zo kunt u kiezen voor verschillende LED zaklampen, waaronder de Fenix FD41 focusseerbare LED zaklamp met 900 ANSI lumen. Dit is een krachtige LED zaklamp met een bereik van maar liefst 340 meter. Middels een draairing achter de lampkop kunt u de lichtbundel focusseren en traploos instellen afhankelijk van de situatie. Ideaal dus voor uw diensten in het donker op ruw terrein, zoals de bossen, de heide of de woestijn.

Beste zaklamp van Fenix

De beste zaklamp van Fenix die wij momenteel verkopen, is de nieuwe Fenix TK22 V2.0 LED zaklamp. Deze zaklamp is het allernieuwste model van Fenix en is uitgerust met een zeer krachtige Luminus SST40 LED met maar liefst 1600 lumen aan licht. Hierdoor heeft de lichtbundel een bereik van wel 400 meter! De lichtbundel is dus duidelijk verbeterd ten opzichte van het vorige Fenix TK22 model. Daarnaast is de Fenix TK22 V2.0 ook voorzien van een ALF-18 batterijhouder. Het voordeel van deze batterijhouder is dat naast de 21700 accu, nu ook de populaire 18650 accu's gebruikt kunnen worden. Met de beste zaklamp van Fenix slaat u dus twee vliegen in een klap!

Bestellen bij Firstcarecompany?

Wilt u weten welke zaklamp het beste bij u past? U kunt gerust contact met ons opnemen om advies in te winnen over persoonlijke uitrusting en bescherming, ook op het gebied van Fenix zaklampen. U bent ook meer dan welkom in onze fysieke winkel in Deventer. Daar kunt u onze producten rustig uitproberen en nemen we alle tijd om de beste zaklamp voor u te vinden. Firstcarecompany helpt u graag verder!