Winkelwagen 0
€ 0,00

Snijwerende handschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Snijwerende handschoenen

Snijwerende handschoenen zijn ontwikkeld om het mogelijk te maken een mes af te pakken van een persoon zonder hierbij zelf gewond te raken. Deze steekwerende handschoenen worden veel gebruikt door politieagenten en militairen, maar zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld hondentrainers. Bij Firstcarecompany vindt u alles rondom persoonlijke bescherming en uitrusting.

Waarom snijwerende handschoenen?

Om je handen optimaal te beschermen adviseren wij goede snijwerende handschoenen. Snijwerende handschoenen beschermen de handen tegen snijwonden. Waar snijwerende handschoenen ook tegen beschermen, zijn naaldenprikken of steken van scherpe materialen. Zo zijn het ook naaldwerende en steekwerende handschoenen. Deze beveiliging handschoenen zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen: met een neopreen buitenkant of een leren buitenkant. Voor de binnenkant wordt, net als bij helmen, gebruik gemaakt van kevlar. Dit materiaal bestaat uit een groep polymeren met een hoge treksterkte, waardoor het uiterst geschikt is voor het beschermen van verschillende lichaamsdelen. Professionele snijwerende handschoenen voor politie, beveiliging en dergelijke zorgen niet voor belemmering van de werkzaamheden. Fouilleren en vuurwapengebruik zijn ook met het dragen van de beveiliging handschoenen geen probleem.

TacFirst Snijwerende Handschoen

TacFirst is een hoogstaand merk voor veiligheidskleding. De snijwerende handschoenen politie van TacFirst zijn veilig en zeer praktisch in gebruik. Zo heeft de TacFirst snijwerende handschoen knokkelbescherming, een verstelbare sluiting bij de pols. Ook de TacFirst Operator CQB handschoenen en de Tactical Operator Handschoen zijn verkrijgbaar bij Firstcarecompany.

Mechanix steekwerende handschoenen

De Mechanix wear pursuit D5 snijwerende handschoen level 5 is een optimale tactische handschoen die ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Deze snijwerende handschoenen beschikken over een geweldige grip en zijn tegelijkertijd zeer comfortabel. Daarnaast is de Mechanix wear pursuit D5 snijwerende handschoen zeer fijngevoelig, waardoor u nauwelijks doorheeft dat u steekwerende handschoenen draagt. Daarbij zorgt de beveiliging handschoen, dankzij de speciale verwerking van Trek Dry, ook voor verkoeling en extra comfort tijdens het dragen.

Van snijwerende handschoenen politie tot wapenaccessoires

Snijwerende handschoenen politie zijn slechts een greep uit het assortiment van Firstcarecompany. Naast snijwerende handschoenen verkopen wij onder andere wapenaccessoires, kogelvrije vesten en veiligheidsschoenen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit om uw veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen in geval van calamiteiten. Zo kan het dragen van een steekwerend vest of een kogelwerend vest het verschil maken tussen leven en dood. Dit soort vesten voorkomen namelijk dat kogels of steekwapens ernstig letsel veroorzaken aan het lichaam. Voor het opbergen van vuurwapens bieden wij holsters en wapenkoffers aan. Wat u ook zoekt omtrent persoonlijke beveiliging en uitrusting, bij Firstcarecompany vindt u het. Heeft u specifieke wensen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Beveiliging handschoenen en meer bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij bieden online een ruim assortiment; van tactische handschoenen tot handschoen houders. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.