Winkelwagen 0
€ 0,00

Walther P99Q

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Walther P99Q holster

Bent u in het bezit van een Walther P99Q en draagt u dit dienstwapen vaak op zak? Dan is een betrouwbaar Walther P99Q holster van Firstcarecompany precies wat u nodig heeft in uw uitrusting. In ons assortiment vindt u verschillende uitvoeringen van de Walther holster, om uw wapen gemakkelijk en veilig op uw lichaam te dragen. Bovendien bieden onze vuurwapen holsters ook snelle toegang tot uw pistool, wat noodzakelijk is om snel te kunnen reageren in bepaalde situaties. Draag uw pistool op verschillende delen van uw lichaam, zonder dat deze u belemmert in uw bewegingen. Ga voor een complete uitrusting en kies voor een Walther P99Q holster die perfect geschikt is voor uw (militaire) activiteiten.

Waarom een Walther holster gebruiken?

Een Walther holster van Firstcarecompany biedt een aantal belangrijke functies die van groot belang zijn voor de drager, waarbij uw veiligheid voorop staat. Doordat uw pistool veilig wordt vastgehouden in de P99 holster, kan het niet onbedoeld afgaan tijdens activiteiten met veel beweging. Denk bijvoorbeeld aan rennen, klimmen of kruipen. De universele holsters van Firstcarecompany hebben extra functies zoals thumb-break beveiliging, drukknopen en klittenbandsluitingen. U bepaalt zelf waar u uw Walther P99Q holster bevestigd aan het lichaam, zonder pijnlijke drukpunten. Bijvoorbeeld aan een riem aan uw heup, enkel, been of verborgen onder uw vest of broek. Daarnaast kunt u uw Walther snel en gemakkelijk uit de holster trekken door het ontkoppelingssysteem. Zo bieden onze vuurwapen houders handige toepassingen voor uw activiteiten.

P99 holster kopen

Wilt u een P99 holster kopen? Dan vindt u bij Firstcarecompany een ruim aanbod om uw dienstwapen comfortabel bij u te dragen. Bepaal zelf de trekweerstand en de hoek waarin u uw P99 in de holster draagt, met een stelschroef en riem lussen in verschillende maten. Zo ervaart u altijd het optimale gemak tijdens uw dienst of activiteit. Uw wapen verdekt dragen? Ook dat kan perfect met de Walther P99Q holsters uit ons assortiment.

Dasta holster

Kiest u voor een Dasta holster van Firstcarecompany? Dan bent u verzekerd van kwaliteit, comfort en veiligheid. Onze Dasta holsters zijn voorzien van een zachte stof om pijnlijke drukpunten vermeden en bieden extra ruimte voor uw wapenverlichting en reserve magazijn. Deze houder is perfect geschikt als Walther P99Q holster, voor snelle en veilige toegang tot uw vuurwapen. Uw Walther zo onopvallend mogelijk bij u dragen? Dan is de Dasta Inside The Pants Holster een uitstekende keus.

De Walther P99Q holsters van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u, naast een uitgebreid aanbod aan vuurwapen holsters, alles om uw uitrusting compleet te maken. Wilt u meer informatie over onze Walther P99Q holsters of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Onze specialisten helpen u graag verder!