Winkelwagen 0
€ 0,00

Koppelriemen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Professionele koppelriemen

Koppelriemen zijn ideale riemen voor het op de plaats houden van uw broek en tegelijkertijd het bevestigen en meenemen van tactische uitrusting. De professionele koppelriemen van Firstcarecompany staan garant voor hoge kwaliteit en functionaliteit. De koppelriemen zijn zowel geschikt voor gebruik tijdens uw dienst als tijdens andere outdoor activiteiten. Wij leveren verschillende soorten koppelriemen en bijbehorende accessoires van onder andere het vooraanstaande merk Tasmanian Tiger.

Tactische koppelriemen

Firstcarecompany biedt een ruim assortiment aan tactische militaire koppelriemen. Bent u op zoek naar een kwalitatief goede riem met simpele sluiting voor het snel openen van de riem en aanbrengen van koppelaccessoires? Kiest u dan voor de tactische riem van Tasmanian Tiger. Deze riem is iets flexibeler dan de andere gangbare riemen die wij aanbieden. Voor een complete riem leveren wij zowel de binnen- als buitenriem. Het is ook mogelijk om slechts de binnenriem te bestellen bij Firstcarecompany. Deze kunt u dan zelf combineren met een buitenriem met hard klittenband aan de binnenkant. Door de eenvoudige sluitingswijze zijn binnenriemen tevens populair om gedragen te worden als normale broeksriem. Onze absolute bestseller is echter de professionele politieriem met binnen- en buitenriem. Deze koppelriem is zeer gemakkelijk te bedienen dankzij de vernieuwde en verbeterde driepuntsveiligheidsgesp. De gesp is ook eenvoudig te openen en sluiten wanneer u tactische handschoenen draagt. Een echte aanrader dus!

Accessoires militaire koppelriemen

Militaire koppelriemen zijn niet compleet zonder de benodigde accessoires en uitrusting. Hierdoor kan het voorkomen dat uw  militaire koppelriem erg zwaar is en regelmatig naar beneden zakt. In dit geval heeft Firstcarecompany verschillende oplossingen. Wij leveren professionele koppelbretels voor het omhooghouden van uw koppelriem. Hierdoor wordt het gewicht van uw uitrusting gelijkmatig over de riem verdeeld en voorkomt u dat de koppelriem afzakt. Dit is tevens de perfecte uitkomst voor mensen met rugklachten, doordat het gewicht nu niet alleen op de heup, maar ook op de schouders gedragen wordt. De koppelbretels worden onder het steek- en kogelwerende vest gedragen, zonder in te leveren op comfort of bewegingsvrijheid. U kunt ook kiezen voor een van onze belt keepers. De belt keepers worden geleverd in sets van vier en voorkomen tevens dat de koppelriem van uw heupen zakt. De ideale uitkomst voor wanneer u veel in beweging bent en regelmatig uitrusting van uw koppelriem haalt tijdens de dienst.

Koppelriemen van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u ook verschillende accessoires voor uw koppelriemen, zoals karabijnhaken, battle belts en uitgebreide sluitingssets. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alles omtrent uw persoonlijke bescherming, van kogelwerende schilden tot gezichtsbescherming en tactische kleding. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor persoonlijke uitrusting? U bent altijd welkom in onze winkel in Deventer. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.