Winkelwagen 0
€ 0,00

Scheppen en Spades

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pioniersschep kopen

Wilt u een goede pioniersschep kopen? Dat begrijpen wij bij Firstcarecompany maar al te goed. Een goede schep of spade kan namelijk niet ontbreken in uw uitrusting als u op pad gaat om te kamperen of een outdoortrektocht door de vrije natuur maakt. Of u nu een kuiltje dient te graven om uw tent of bivak voor de afwatering, een kuil voor beschutting van uw kampvuur of een latrine – een goede schep is altijd zeer nuttig om bij de hand te hebben. Firstcarecompany is de specialist in uitrusting waar u de geschikte pioniersschep kunt kopen. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan scheppen en spades die allen zeer praktisch zijn.

Onze mogelijkheden

Scheppen zijn er in verschillende afmetingen: van een inklapbare pioniersschep tot een robuuste spade met vaste steel en stevig metalen blad. Een pioniersschep kopen is niet alleen handig voor het kamperen, maar ook voor in de tuin, op het land of tijdens het zoeken naar oudheden op een boeren akker of het strand met een metaaldetector. Voor welke doeleinden u ook een pioniersschep wilt kopen, Firstcarecompany heeft de passende schep of spade voor u. De pioniersscheppen in ons assortiment zijn driedelig en laten zich gemakkelijker ontvouwen en inklappen. Dankzij de compacte vorm en stevige beschermhoes is de schep zeer gemakkelijk te vervoeren in uw rugzak. Het is zelfs mogelijk om de schep te bevestigen aan uw riem. Wist u dat de schep zelfs beschikt over een zaagkant aan een zijde van de spade? Een onmisbaar en multifunctioneel van uw uitrusting dus. Iedere militair en outdoorspecialist doet er goed aan om een pioniersschep te kopen.

Meer voor de survivalexpert

Door alleen een goede pioniersschep te kopen, bent u er nog niet. Gaat u op pad in de natuur, dan is de voorbereide survivalexpert ook voorzien van ander tactisch gereedschap, een geschikte tent en items voor noodsituaties. Heeft u wel de juiste middelen in uw bezig om snel en efficiënt een vuur te maken? Dankzij onze slimme en compacte vuurstarters kunt u altijd en overal een kampvuur starten. Graaf met uw pioniersschep een kuil om uw vuur veilig te houden, en u kunt de hele avond en nacht vertrouwen op een constant vuur.

Pioniersschep kopen bij Firstcarecompany

Een pioniersschep kopen doet u bij Firstcarecompany. Bent u benieuwd wat wij nog meer in huis hebben? Bekijk eens ons assortiment in bijlen, zagen en machetes. Met deze producten maakt u uw uitrusting compleet en bent u voorbereid op ieder mogelijk scenario tijdens uw survivalbezigheden. Heeft u de juiste pioniersschep gevonden om te kopen? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze webshop. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel in Deventer. Daar bent u altijd verzekerd van de juiste service en expertise in persoonlijke uitrusting en bescherming. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!