Winkelwagen 0
€ 0,00

Bladders

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bladders

Bent u voor uw militaire operaties of outdoor activiteiten op zoek naar een gemakkelijke manier om altijd genoeg water bij u te dragen? Dan bieden de bladders van Firstcarecompany de perfecte oplossing. Bladders zijn flexibele waterreservoirs die water of andere dranken kunnen opslaan en eenvoudig in een rugzak te plaatsen zijn. Bladders zijn voorzien van een drinkslang, waardoor ze gemakkelijke toegang tot water bieden terwijl u zich bezighoudt met fysieke inspanningen zoals lopen, rennen of klimmen. Dit handige dranksysteem zorgt ervoor dat u in uw uitrusting altijd voldoende vocht op zak hebt en is gemakkelijk met één hand te bedienen. In ons ruime aanbod bieden we verschillende hydration bladders met een inhoud van 1, 2 en 2,5 liter. Zo vindt u bij Firstcarecompany altijd geschikte bladders om in uw rugzak te vervoeren.  

Kenmerken van hydration bladders

Hydration bladders maken het mogelijk om voldoende water bij u te dragen tijdens uw activiteiten. De water packs kunnen gemakkelijk in een rugzak worden vervoerd, waarbij het niet nodig is om de rugzak af te doen voordat u kunt drinken. Zo heeft u met hydration bladders op ieder willekeurig moment toegang tot vocht, wat veel gemak met zich meebrengt. Onze bladders zijn afsluitbaar, lekvrij en voorzien van een quick refill cap, zodat ze simpel en snel kunnen worden gevuld. Deze reservoirs worden vaak verwerkt in hydratie rugzakken en zijn ontworpen om bacterievorming te voorkomen. Tijdens uw activiteiten ervaart u minimale hinder van klotsend water. Hydration bladders zijn licht in gewicht en daarom ideaal voor kampeerders, wetshandhavers en militairen die voor een hele dag vocht op zak moeten hebben. Shop ze nu voordelig!

Camelbak hydration pack

Een populaire keuze in ons bladders aanbod is de Camelbak hydration pack. Deze water packs hebben een inhoud van 2 liter en maken gebruik van een vernieuwd drinksysteem. Met het drinksysteem van de Camelbak hydration pack krijgt u 20% meer water binnen per slok, ten opzichte van het klassieke bladders. De drinkslang is voorzien van een ergonomisch handvat en is gemakkelijk te bedienen. Bovendien is de Camelbak hydration pack voorzien van een speciaal stabilisatie schot voor een betere balans. Heeft u een lange tocht op de planning? Dan zijn deze bladders een must-have voor uw uitrusting. En maakt u zich niet druk over een lek, bladders kunnen tegen een stootje.

Water packs

Wilt u altijd toegang hebben tot een schone waterbron? Dan zijn water packs, ofwel bladders, precies wat u nodig heeft. Om schimmels en bacteriën te voorkomen, dient u de water packs wel regelmatig schoon te maken. Heeft u al een grote drinkfles die u gebruikt tijdens uw (militaire) activiteiten? Dan vindt u in ons aanbod ook handige hydratie carriers, om uw spullen op te bergen. Wilt u meer water bij u dragen? Dan zijn onze water packs, ofwel bladders, perfect geschikt.     

Shop nu bladders bij Firstcarecompany

Bladders zijn een praktische oplossing om altijd voldoende water op zak te dragen. Zoals gezegd vindt u bij Firstcarecompany een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve bladders, maar we bieden meer. Als specialist in uitrusting kunnen we u verder helpen met producten die van toegevoegde waarde zijn voor uw activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze winkel in Deventer. Wij helpen u graag verder met bladders en meer!