Winkelwagen 0
€ 0,00

Poncho Liners

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Poncho liners

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en betrouwbare poncho liner? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk diverse poncho liners in ons assortiment. Bij Firstcarecompany leveren we kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen. Zo zijn veel van onze materialen en producten getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van deze producten kunnen garanderen. Poncho liners zijn een goede toevoeging aan uw uitrusting. Deze zijn namelijk eenvoudig te monteren aan uw poncho voor extra warmte of zelfstandig te gebruiken als deken, slaapzak of beschermhoes. Dit maakt poncho liners multifunctioneel en in sommige beroepen of hobby’s zelfs cruciaal in de uitrusting.

Poncho liners van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse poncho liners in ons assortiment. Als de tactische specialist van Nederland kunnen deze namelijk niet ontbreken in ons aanbod. Neem bijvoorbeeld de Poncho Liner Multifunctional Flecktarn of Poncho Liner Multifunctional Woodland. Dit zijn multifunctionele poncho liners die op verschillende manieren te gebruiken zijn in uw vrije tijd, tijdens uw werk of andere outdoor avonturen. Deze Poncho liners houden u goed warm, bieden extra comfort en hebben een universele maatvoering, waardoor ze door eenieder gedragen kunnen worden. Daarnaast zijn ze te gebruiken als poncho, (nood)slaapzak, of deken tijdens onvoorziene omstandigheden. Aan de hand van een tweeweg YKK rits bieden de poncho liners de mogelijkheid om er eenvoudig een noodslaapzak van te maken. De poncho liners zijn gemaakt van 100% polyester met 210T plus ribstop textiel en worden geleverd inclusief transportzak. Op deze manier kunt u ze te allen tijde eenvoudig met u meedragen. Als laatste zorgen deze poncho liners dankzij hun camouflage kleurstellingen dat u onopvallend bent in de natuur. Liever een poncho liner in een wat meer neutrale kleur? Poncho Liner Multifunctional Olive een goede keuze voor u. Deze Poncho Liner in de olijfkleur beschikt over dezelfde eigenschappen en voordelen als zijn soortgenoten in de flecktarn- en woodland kleuren.

Poncho liners bestellen?

Wilt u graag één van onze poncho liners bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Het is goed om te weten dat overheden bij ons op rekening kunnen bestellen, voor bedrijven is dit eventueel mogelijk op aanvraag. Uiteraard zijn ook particulieren van harte welkom om bij ons te bestellen. Heeft u vragen over onze poncho liners of wilt u meer weten over één van onze vele andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.