Winkelwagen 0
€ 0,00

Eerste hulp pouches

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 74

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 74

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eerste hulp pouches

Het is voor EHBO’ers erg belangrijk om op een efficiënte manier zoveel mogelijk hulpmiddelen bij zich te dragen. Dit dient wel te gebeuren zonder er hinder van te ervaren tijdens het verrichten van hun werkzaamheden. Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod aan EHBO pouches. Hierbij kunt u denken aan pouches voor reanimatie en beademing, IFAK pouches, First Aid pouches, First Aid inserts, tourniquet pouches en ambulanceholsters. Door ons brede aanbod zijn we ook in staat om EHBO pouches van verschillende prijsklassen aan te bieden. Onze EHBO pouches lopen uiteen tussen de €3,- en €135,-. Zo zit er voor eenieder wel een geschikte optie bij.

EHBO pouches

Bij Firstcarecompany hebben we EHBO pouches in verschillende soorten, maten en van wisselende merken. Zo hebben we de Eerste Hulp Pouch Groot, een ruime eerste hulptas met herkenbaar rood kruis voor het opbergen van standaard EHBO-materiaal en accessoires. Aan de binnenkant van deze tas zitten acht elastische lussen waaraan u materialen zoals snelverbanden of verbandscharen kunt bevestigen. Daarnaast heeft deze EHBO pouch ook een vakje aan de binnenkant waarin men klein materiaal zoals pleister kan opbergen. Op zoek naar een iets uitgebreidere EHBO-tas? Dan is de Tasmanian Tiger Complete MKII First Aid Kit Black misschien wat voor u. Dit is de perfecte eerste hulpset voor outdoor activiteiten. Met de Tasmanian Tiger Complete MKII First Aid Kit Black heeft u beschikking over voldoende materiaal voor een tocht van ongeveer zeven dagen en om (afhankelijk van de klachten) een tot vier personen te behandelen. Deze EHBO-tas kan zowel horizontaal als verticaal worden gedragen en heeft een handgreep aan de zijkant om de tas snel te kunnen vastpakken en gebruiken.

Ambulanceholsters

Voor ambulancepersoneel bieden wij ook diverse EHBO pouches aan. Ons aanbod aan ambulanceholsters is zeer uiteenlopend. De goedkoopste holster is slechts €10,- en de duurste, en meest geavanceerde, kost €60,-. Kijk eens naar de Tasmanian Tiger Scissors Pouch, een universele opbergpouch voor traumascharen. De pouch kan bevestigd worden aan de riem of op plate carriers, rugzakken en tassen met behulp van het molle-systeem. Een meer uitgebreide optie is de Eerste Hulp Heup/Been Tas QUICKAIDs Rood. Deze tas is speciaal ontwikkeld om alle noodzakelijke uitrustingsartikelen op te bergen en mee te dragen. Deze compacte tas is als heuptas te dragen en kan snel met één hand geopend worden.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van onze EHBO pouches? Bestel ze dan direct of kom langs in onze winkel in Deventer. Wilt u meer weten of een van onze vele andere producten? Neem dan gerust eens contact op, dan helpen we u graag verder.