Winkelwagen 0
€ 0,00

Messen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 82

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 82

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rescue mes

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar rescue mes? Stop dan maar met zoeken want bij Firstcarecompany bent u aan het juiste adres. Als bedrijf dat bekend staat als de tactische specialist van Nederland hebben wij een ruim aanbod aan rescue messen in ons assortiment. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan voor iedereen op elk moment gebeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld na een ongeluk met de auto verstrikt komen te zitten met uw gordel. In dit soort momenten kan een rescue mes redding bieden zodat u eerder veilig en vrij bent. Bij Firstcarecompany zijn we gespecialiseerd en denken we graag met u mee over wat voor u de beste optie is. Voor het vinden van een goed rescue mes zit u bij ons dus zeker goed.

Rescue messen van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse rescue messen in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan mensen van diverse merken, in verschillende kleuren en van uiteenlopende prijsklassen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Smith & Wesson Search & Rescue CKSUR1 Mes, een praktisch en functioneel mes met verschillende accessoires. Dit rescue mes is voorzien van een aluminium handgreep waardoor die comfortabel in de hand ligt. Daarnaast wordt het mes geleverd met een slijpsteen waardoor u het mes te alle tijden scherp kunt houden. Bent u op zoek naar een wat meer basic rescue mes? Dan is één van onze reddingsmessen met Star of Life wellicht iets voor u. Dit is namelijk een handzaam en robuust multifunctioneel mes, beschikbaar in diverse kleuren. Het mes is voorzien van een gordelsnijder en glasbreker en kan dankzij het gekartelde lemmet zonder enige moeite een lijn en band doorsnijden. Een goede keuze dus als u op zoek bent naar een eenvoudig maar betrouwbaar rescue mes.

Meer dan rescue messen

Bij Firstcarecompany bieden we veel meer dan alleen rescue messen. Zo hebben we op het gebied van messen ook diverse keukenmessen in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Samura Bamboo 4-delig Keukenmessen set met RVS Mesenblok. Deze messenset is voorzien van een viertal vlijmscherpe keukenmessen die met de hand zijn afgewerkt. Het lemmet van de messen is afkomstig van AUS-8 staal, een van oorsprong Japanse staalsoort die bekend staat om zijn taaiheid en het behouden van de scherpte. Niet alleen voor een rescue mes bent u bij Firstcarecompany dus goed.

Contact Firstcarecompany

Wilt u graag een rescue mes bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.