Winkelwagen 0
€ 0,00

5.11

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

5.11 tactical bag 

Met een goede 5.11 tactical bag bent u altijd overal op voorbereid. Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor diverse soorten en maten tactical rugzakken, waaronder die van 5.11. Met deze rugzakken kunt u elke missie, groot of klein, zonder problemen volbrengen. Met een zee aan opbergruimte en het verfijnde materiaal, biedt een 5.11 backpack alles wat u nodig heeft bij een tactische rugzak. 

5.11 backpack RUSH 

De RUSH tactical rugzak is een van de typen rugzakken van het mooie Amerikaanse merk 5.11. Bij Firstcarecompany kunt u drie varianten van deze rugzak aanschaffen, namelijk de RUSH 72 2.0, de RUSH 24 2.0 en de RUSH 12 2.0. Deze zijn erg populair bij politie en defensie. De 72 2.0 is de grootste tactical 5.11 rucksack van de genoemde drie. Deze biedt maar liefst 47 liter opbergruimte. Hier kunt u dus behoorlijk wat uitrusting en tactical gear in kwijt. Met zijn 37 liter is de RUSH 24 2.0 een maatje kleiner. De RUSH 12 2.0 is de kleinste en biedt 22 liter opbergruimte.

Het draagcomfort van de rugzakken is hoog. De compressiestraps kunt u los van elkaar naar wens instellen. Een mooie optie die deze 5.11 rucksacks bieden, is dat er een hydratatie bladder geplaatst kan worden, zodat u altijd voldoende vocht bij u heeft. De hydratatie bladders zijn apart verkrijgbaar. Naast deze optie, zijn de 5.11 rugzakken allemaal voorzien van Molle, op zowel de voor- als de zijkant. Met het speciaal door 5.11 ontwikkelde Tier Systeem kunt u uw tactical bag helemaal compleet maken. Dit is namelijk een modulair systeem, dat de mogelijkheid biedt om de RUSH MOAB 6 en de RUSH MOAB 10 te bevestigen op alle andere rugzakken uit de RUSH-serie.

5.11 Range Master Backpack Set

De 5.11 Range Master Backpack Set is een complete functionele tactical rugzak, speciaal ontworpen voor de schietsport. In deze tas kunt u uw handvuurwapen, munitie en accessoires veilig opbergen en vervoeren. Het vak aan de voorkant van de rugzak is extra verstevigd, zodat u uw schietsportaccessoires hier goed in kunt opbergen. De voor-en zijkanten van de 5.11 backpack zijn voorzien van Molle. 

5.11 rucksack en andere producten

5.11 rucksacks zijn maar een klein aandeel van het gehele assortiment dat Firstcarecompany biedt. We bieden ook diverse andere typen rugzakken en tassen, zoals draagtassen, trolleytassen, geweertassen en tassen voor eerste hulp. Naast 5.11 tassen vindt u in onze webshop alles op het gebied van persoonlijke bescherming, tools en survivalproducten.

5.11 rugzak bestellen bij Firstcarecompany

Als het om een 5.11 backpack gaat, kunt u bij Firstcarecompany uitstekend terecht. Wanneer u uw producten naar keuze bestelt in onze webshop, ontvangt u daar binnen 24 uur een bevestiging van. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Wilt u als particulier een bestelling bij ons plaatsen? Houd er dan rekening mee dat er een minimumleeftijd van 18 jaar geldt. Wilt u onze producten liever in het echt aanschouwen voordat u wat aanschaft? Dat is mogelijk! We verwelkom u graag in onze fysieke winkel in Deventer. Onze medewerkers voorzien u graag van het juiste advies. Heeft u vragen over een 5.11 rugzak of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag voor u.