Winkelwagen 0
€ 0,00

Tool pockets

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Pocket tool opbergen

Een pocket tool is een kleine tactische tool die u bij u draagt tijdens uw dienst of andere buitenactiviteiten. Welke pocket tool u ook bij u draagt, het is zaak dat al uw accessoires altijd veilig opgeborgen zijn, zodat u ze niet verliest of kwijtraakt. Om deze reden zijn de tool pockets van Firstcarecompany een aanwinst voor uw uitrusting. De pocket tool is eenvoudig te bevestigen aan uw koppelriem of rugzak, zodat u uw tools altijd dichtbij u draagt en tevoorschijn kan halen wanneer nodig. Firstcarecompany levert haar producten zowel aan politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel als aan particulieren. Wij adviseren u graag over de juiste tool pockets voor uw werkzaamheden.

Tool pockets voor kleine pocket tools

Een tool pocket is een kleine pouch waarin u uw kleinere uitrustingstukken met u mee kunt dragen. Hierbij kunt u denken aan een multitool, magazijnen voor uw wapen en messen, maar ook aan praktischere zaken zoals uw mobiele telefoon. De tool pocket is geschikt voor een groot aantal items en voorwerpen. Bent u op zoek naar een tool pocket met meer opslagruimte, dan heeft Firstcarecompany voor u een uitgebreide selectie aan tac pouches. Tac pouches zijn groter van formaat en zijn eveneens te bevestigen aan riemen en koppels, maar ook aan uw rugzak of tactische steek- en kogelwerende vest. Dankzij het handige MOLLE-systeem blijft de tac pouch stevig zitten en kunt u de pouch bevestigen aan ieder ander onderdeel van uw uitrusting dat ook over een MOLLE-systeem beschikt.

Pocket tool in veelzijdige pouches

Firstcarecompany biedt meer opties dan tool pockets en tac pouches waarin u uw pocket tools kunt opbergen. Onze speciale admin pouches zijn bijvoorbeeld bedoeld voor het opbergen van uw feitenboekjes en bonnenboekjes. Het is dus een uitstekende kleine tas ter gebruik tijdens uw dienst. De tas is geschikt voor koppelriemen tot 50 mm zoals die standaard gebruikt worden bij politie en overheid. Bent u op zoek naar een specifieke pouch voor het snel kunnen opbergen van afval tijdens acties en controles wanneer u dienst heeft? Een dump pouch is precies wat u nodig heeft. Dit is een depot tas die ideaal is om mondstukken en afval in te bewaren tijdens bijvoorbeeld verkeerscontroles. Tevens kunt u bij ons terecht voor granaat pouches, multitool pouches en zakmes pouches.

Contact en bestellingen

Firstcarecompany is al ruim 15 jaar dé Nederlandse specialist in uitrusting. Wij kunnen u voorzien in uw volledige uitrusting en persoonlijke bescherming. Wilt u een bestelling plaatsen? U ontvang van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Bestelt u als particulier bij Firstcarecompany, dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele en persoonlijke service. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.