Winkelwagen 0
€ 0,00

Airsoft helmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Airsoft helm

Een van de belangrijkste delen van het lichaam die te allen tijde beschermd moet worden in gevaarlijke situaties, is het hoofd. Helemaal tijdens activiteiten zoals airsoft, kan een airsoft helm niet ontbreken. Door het dragen van een airsoft helm blijft uw hoofd goed en veilig beschermd en loopt u minder risico om gewond te raken. Het is namelijk erg belangrijk om uw hoofd, maar ook uw gezicht te beschermen tegen BB's die met kracht en grote snelheid aankomen. Firstcarecompany levert verschillende airsoft helmen, waaronder WARQ helmen.

WARQ helm

In ons assortiment aan airsoft helmen zitten diverse WARQ helmen. WARQ helmen zijn ontwikkeld aan de hand van de nieuwste materialen. WARQ heeft recent een compleet nieuwe professionele beschermingshelm op de markt gebracht: de WARQ Beschermende Helm OD voor Airsoft. Bij WARQ is veiligheid voor de drager het kernpunt. Om deze reden is de helm getest op ballistische en mechanische weerstand conform de E166A-normering. Dankzij deze test heeft de WARQ helm heeft de ballistische Europese normering E166A. Verder heeft de WARQ helm een zeer goed aansluitende pasvorm waardoor het draagcomfort uitstekend is. Daarnaast kunt u aan de hand van schuimstukken het binnenwerk van de helm compleet naar eigen wensen instellen. De WARQ helm beschikt verder over ventilatieroosters om een optimale luchtstroom voor de drager te realiseren. De afvoer van warme lucht en de aanvoer van frisse lucht zorgen voor een goede luchtcirculatie. Het unieke aan de WARQ helmen van Firstcarecompany is dat het vizier niet beslaat tijdens zware lichamelijke inspanningen of vochtige weersomstandigheden. Hierdoor heeft u altijd een vrij gezichtsveld voor het hanteren van uw geweldsmiddelen. Het is ook mogelijk om een speciale communicatieset te bestellen bij een WARQ helm. Deze communicatieset zorgt ervoor dat u optimaal kunt communiceren met uw teamleden en gaat niet ten koste van het draagcomfort. Met een WARQ helm als airsoft helm profiteert u dus van comfort en bescherming. 

Meer dan airsoft helmen

Een airsoft helm zorgt ervoor dat u beschermt uw gang kunt gaan, maar airsoft helmen zijn niet het enige wat voor persoonlijke bescherming zorgt. Naast airsoft helmen en WARQ helmen heeft Firstcarecompany nog veel meer veiligheidsproducten in het assortiment. Persoonlijke bescherming staat bij Firstcarecompany hoog in het vaandel en wij helpen u dan ook graag verder met alles wat u daarvoor nodig heeft. Niet alleen voor airsoft - of WARQ helmen bent u bij Firstcarecompany dus aan het juiste adres.  

Airsoft helm of WARQ helm bestellen bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany vindt u een groot assortiment aan producten voor zowel particulieren als de zakelijke markt en overheidsinstanties. Heeft u interesse in een airsoft helm of een van onze vele andere producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wilt u toch liever in het echt een airsoft helm passen? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Daar staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!