Winkelwagen 0
€ 0,00

Veiligheidsvesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

 

Veiligheidsvesten

Bent u op zoek naar veiligheidsvesten? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere veiligheidsvesten in ons assortiment in verschillende kleuren, geschikt voor diverse beroepen en voor uiteenlopende prijzen. Bij Firstcarecompany hechten we, als de tactische specialist van Nederland, veel waarde aan veiligheid. Wij leveren daarom echte kwaliteitsproducten waarop u, tijdens uw werk en vrije tijd, kunt rekenen. Veel van onze producten zijn getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de kwaliteit en functionaliteit van onze producten kunnen garanderen. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting ons al jarenlang weten te vinden. Of u nou zakelijk of particulier bent, wij helpen u graag aan goede veiligheidsvesten.

Veiligheidsvesten in diverse kleuren

Bij Firstcarecompany hebben we veiligheidsvesten in veel verschillende kleuren. Denk hierbij aan groen, blauw, rood, oranje en geel. Neem bijvoorbeeld ons oranje veiligheidshesje, het Veiligheidsvest RWS Oranje. Dit veiligheidsvest is gemaakt van 100% polyester en weegt slechts 130 gram per M2. Het veiligheidsvest is voorzien van een horizontale velcro sluiting (2 strips) en heeft biezen afgezet in de kleur van het vest. De striping op het veiligheidsvest is gestikt aangebracht en voldoet aan de Normering EN471 klasse 2.2. Hierdoor voldoet het vest en zijn striping aan de richtlijnen en voorwaarden van Rijkswaterstaat. Dit geldt uiteraard ook voor alle vesten in andere kleuren. Voor het vinden en kopen van een betrouwbaar veiligheidsvest in verschillende kleuren, bent u bij Firstcarecompany dus op de juiste plek.

Veiligheidsvesten voor diverse beroepen

Naast veiligheidsvesten in verschillende kleuren, bieden we bij Firstcarecompany ook veiligheidsvesten speciaal voor diverse beroepen. Kijk bijvoorbeeld naar het Veiligheidsvest voor Politie. Dit gele veiligheidsvest is zowel op de voor- en achterzijde voorzien van politie logo. Het vest is vervaardigd uit 100% polyester en weegt ook slechts 130 gram per M2. Daarnaast hebben we ook nog een veiligheidsvest voor toezicht en een veiligheidsvest voor beveiliging/ security. Logischerwijs voldoen ook deze veiligheidsvesten volledig aan de richtlijnen en voorwaarden van Rijkswaterstaat. Dus ook voor zakelijke veiligheidsvesten voor politie, toezicht en security kunt u bij Firstcarecompany terecht.

Bestellen of contact

Wilt u graag één van onze veiligheidsvesten bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze vele producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.