Winkelwagen 0
€ 0,00

Tactische handschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Tactische handschoenen

Tactische handschoenen worden met name gebruikt door politie, militairen en beveiligers. Het type handschoen hangt af van het desbetreffende doel. Hoe dikker de handschoen, hoe hoger de bescherming. Toch is dit niet altijd de meest gewilde keuze. Een dikke handschoen betekent ook minder gevoel bij het vastpakken.

 

Wat zijn tactische handschoenen?

Tactische handschoenen zijn ontwikkeld voor het uitvoeren van tactische handelingen. De handschoenen mogen zaken als het vastpakken van personen en uitrusting niet onnodig beperken. Wij hebben verschillende merken militaire handschoenen in ons assortiment, waaronder de handschoenen van Pentagon. Door de perfecte strakke pasvorm van deze handschoenen voelen ze aan als een tweede huid. De combinatie van kunstleer en lycra zorgt voor bewegingsruimte en temperatuurregulatie. Bij Firstcarecompany helpen wij u graag bij het vinden van de juiste tactical handschoen.

 

Andere soorten handschoenen

Soms kan het slim zijn te kiezen voor een andere soort handschoen, dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de situatie. Naast tactische handschoenen vindt u bij ons ook andere handschoenen in het assortiment:

 

Snijwerende handschoenen -Snijwerende handschoenen, beschermen de handen tegen snijwonden. Professionele snijwerende handschoenen zorgen niet voor belemmering van de werkzaamheden. Fouilleren en vuurwapen gebruik is ook met het dragen van de handschoenen geen probleem.

Winterhandschoenen - Om prettig te werken tijdens de koude winterse dagen zijn winterhandschoenen aan te raden. Deze zorgen dat de handen warm blijven en maken de werkomstandigheden een stukje fijner gedurende de vriesdagen.

Handschoenen de hele tijd vervelend meesjouwen? Met een handschoenhouder is dit niet nodig. Een handschoenhouder is tijdens uw dienst te bevestigen aan uw koppel of riem. De handschoenen zijn eenvoudig opgeborgen en de kans om ze te verliezen is aanzienlijk verkleind. Zo kunt u eenvoudig de tactische handschoenen bij u houden.

 

Van tactische handschoenen tot wapenaccessoires

Tactische handschoenen zijn slechts een greep uit het assortiment van Firstcarecompany. Naast snijwerende handschoenen verkopen wij onder andere wapenaccessoires, kogelvrije vesten en veiligheidskleding. Deze producten zijn van hoge kwaliteit om uw veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen in geval van calamiteiten. Zo kan het dragen van een steekwerend vest of een kogelwerend vest het verschil maken tussen leven en dood. Dit soort vesten voorkomen namelijk dat kogels of steekwapens ernstig letsel veroorzaken aan het lichaam. Voor het opbergen van vuurwapens bieden wij holsters en wapenkoffers aan. Wat u ook zoekt voor omtrent persoonlijke beveiliging en uitrusting bij Firstcarecompany vindt u het. Heeft u specifieke wensen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.