Winkelwagen 0
€ 0,00

Vuur

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vuur maken

Wilt u graag zelf vuur maken? En bent u op zoek naar producten die u daarbij kunnen helpen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Als dé tactische specialist van Nederland weten wij als geen ander hoe belangrijk het maken van een vuurtje kan zijn tijdens bijvoorbeeld het survivallen. Daarnaast zijn wij als experts op het gebied van uitrusting altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen we u voorzien van deskundig en professioneel advies waarmee u op ieder moment vooruit kunt. Het is dan ook niet voor niks dat liefhebbers van een goede uitrusting ons al jarenlang weten te vinden. Voor het vinden van producten waarmee u eenvoudig en snel vuur kunt maken, zit u bij Firstcarecompany dus goed.

Vuur maken met Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we een breed aanbod aan producten op het gebied van vuur maken. Zo hebben we fire steels en branders, maar ook brandstoffen en vuurschalen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze UCO Stormproof Lucifers. Stormproof lucifers zijn lucifers die onder alle omstandigheden eenvoudig ontbranden. Deze lucifers zijn speciaal behandeld en branden maar liefst 15 seconden lang. De stormproof lucifers zijn wind- en waterproof en kunnen zelfs ondergedompeld worden in water. Dit alles maakt deze lucifers ideaal om vuur te maken tijdens outdooractiviteiten of missies in een onbegaanbaar gebied. De lucifers worden geleverd in een waterdichte container met schroefdop, waardoor ze te allen tijde goed beschermd en veilig blijven.

Onze vuurschalen 

Wanneer het gelukt is om vuur te maken, is het belangrijk dat dit vuur wel veilig en gecontroleerd blijft branden. Hiervoor biedt Firstcarecompany diverse vuurschalen aan, bijvoorbeeld de UCO Firebowl. De UCO Firebowl is geschikt om veilig te gebruiken als vuurplaats. Dankzij de veilige hoge, ronde vorm is deze ideaal om brandbare materialen zoals hout, kolen of tinder te gebruiken. De UCO firebowl is compact en gemakkelijk te vervoeren in een rugzak of tas dankzij het opvouwbare design. De vuurschaal weegt daarnaast slechts 280 gram en is goed te combineren met een grillrooster of barbecue. Met een vuurschaal kunt u dus eenvoudig, snel en veilig vuur maken en aanhouden.

Bestellen bij Firstcarecompany

Heeft u interesse in een van onze producten om vuur te maken? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.