Winkelwagen 0
€ 0,00

Draagtassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tactische draagtassen: 5.11 Tactical Bag

Hoeveel zakken uw tactische kleding ook hebben, hoeveel ruimte uw tactische uitrusting ook biedt - een tactische draagtas komt altijd van pas. Om die reden biedt Firstcarecompany professionele tactische draagtassen aan voor onder meer politie, surveillance en beveiliging. Hiermee heeft u altijd genoeg ruimte voor de uitrusting die u niet bij u kunt dragen. Belangrijker nog: u heeft uw spullen altijd zo bij de hand, want dankzij handige en slim geplaatste vakken en ritsen kunt u uw spullen altijd snel pakken en weer opbergen. Een 5.11 Tactical Bag is hierbij een uitstekende keuze.

5.11 Tactical Bag: Patrol Ready Tas

Het Amerikaanse merk 5.11 staat voor topkwaliteit tactische uitrusting uit de Verenigde Staten. Het merk is inmiddels een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de tactische wereld van politie en defensie voor kwalitatief functionele en robuuste uitrusting. 5.11 heeft een uitgebreid assortiment dat u ook bij Firstcarecompany terugvindt: van tactische kleding tot handschoenen, koppelaccessoires, rugzakken en tassen. De 5.11 Patrol Ready Tas is een kwalitatief zeer mooi afgewerkte tas voor politie- en beveiligingspersoneel. Deze 5.11 Tactical Bag is voorzien van maar liefst vijf ruime externe vakken en veel opbergruimte in het binnencompartiment. Al uw gebruiksartikelen voor het dagelijkse politiewerk kunt u kwijt in de Patrol Ready Tas - van lampen en administratiepapieren tot uw mobiele telefoon en eten en drinken. De 5.11 Tactical Bag is tevens voorzien van speciale bevestigingsmogelijkheden voor een wapenstok. Dankzij de reflecterende badges zijn u en uw 5.11 Tactical Bag altijd zichtbaar, ook tijdens de nachtdienst.

Gepersonaliseerde 5.11 Tactical Bag

De tassen van 5.11, zoals de 5.11 Patrol Ready Tas, zijn echte hardlopers bij politie voor gebruik tijdens de dienst. Alle uitrusting en accessoires kunnen georganiseerd mee tijdens de nooddienst door de uitgekiende indeling van de 5.11 Tactical Bag. Iedere 5.11 Tactical Bag kan worden uitgebreid met gepersonaliseerde items. Op die wijze wordt u altijd direct herkend als zijnde onderdeel van de politie, marechaussee, beveiliging of andere overheidsinstanties. Op de bovenkant van de tas is klittenband bevestigd voor het aanbrengen van een gepersonaliseerd logo. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent het personaliseren van uw 5.11 Tactical Bag en andere uitrusting van Firstcarecompany? Neem gerust contact met ons op.

Uitrusting van Firstcarecompany

Firstcarecompany staat garant voor uitstekende kwaliteit en service. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de 5.11 Patrol Ready Tas, maar ook voor andere uitrusting op het gebied van persoonlijke bescherming. Denkt u bijvoorbeeld aan Steek- en kogelwerende vesten, tactische handschoenen en gezichtsbescherming. Bent u niet zeker van welke tas het beste bij u past? Of heeft u andere vragen betreffende tactische uitrusting en bescherming? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Wij helpen u graag verder met professioneel advies in persoonlijke bescherming.