Winkelwagen 0
€ 0,00

Survival

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 272

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 272

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Survival uitrusting

Survival begint aan steeds meer populariteit te winnen. Zowel in binnen- als buitenland gaan vele liefhebbers op stap om de natuur te trotseren en te overwinnen. Gaat u als beginnende of ervaren outdoorliefhebber de natuur in om te survivallen? Dan heeft u daar wel de juiste uitrusting voor nodig. Survival uitrusting is noodzakelijk wanneer u een kamp wilt opzetten, langere tijd in de buitenlucht wilt doorbrengen of bijvoorbeeld onverhoopt in een noodsituatie terechtkomt. Firstcarecompany heeft een ruim assortiment survival uitrusting voor iedere survivalexpert en -beginner.

Soorten survival uitrusting

Survival uitrusting is een zeer breed begrip dat kan lopen van kookgerei tot benodigdheden voor noodsituaties. Als survivalliefhebber moet u met iedere situatie rekening houden. Ga dus nooit zomaar zonder de nodige voorbereidingen op stap. Gaat u de natuur in, dan heeft u uiteraard bivakitems nodig, zoals een tent, slaapzak en muskietennet. Zeker in de warmere perioden van het jaar en in overwegend warme gebieden is dit laatste onmisbaar. Heeft u uw kamp eenmaal geïnstalleerd, dan wilt u er natuurlijk niet te fris bijzitten. U gaat hout sprokkelen en vuur maken. Ook daarvoor heeft Firstcarecompany de juiste benodigdheden. Bekijk gerust ons complete assortiment survival uitrusting.

Alles voor de particuliere liefhebber

Firstcarecompany staat bekend om haar producten en diensten voor politie, defensie, handhaving, beveiliging en ambulancepersoneel. Uiteraard zijn ook particulieren van harte welkom om onze materialen aan te schaffen. Met name onze survival uitrusting wordt vaak en veel aangeschaft door particuliere outdoorliefhebbers. Onze verrekijkers zijn onder de experts zeer populair. U kunt kiezen voor zowel monoculaire als binoculaire verrekijkers – allen zeer comfortabel en compact, waardoor ze zeer geschikt zijn voor snel gebruik en opbergen.

Meer dan survival

Als particulier raden wij u aan om ook eens naar onze andere producten te kijken. Naast een uitgebreid assortiment survival uitrusting kunt u bij ons terecht voor een compleet aanbod in persoonlijke uitrusting en bescherming. Bij ons vindt u tactische kleding, kogelwerende vesten, tassen en rugzakken, koppelaccessoires en meer. Weet u nog niet zeker of u een van onze items wilt bestellen? Kom dan gerust langs in onze fysieke winkel in Deventer. Onze specialisten laten u graag de producten in onze winkel zien, zodat u ze rustig kunt bekijken en uitproberen.

Survival uitrusting bij Firstcarecompany

Zoals u ziet heeft Firstcarecompany altijd de geschikte survival uitrusting voor u in de aanbieding. Kunt u niet meteen vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze uitstekende service en expertise in persoonlijke bescherming.