Winkelwagen 0
€ 0,00

Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Slaapzak kopen bij Firstcarecompany

Gaat u binnenkort kamperen of de natuur trotseren tijdens een van uw survival- of outdooractiviteiten? Dan zijn de juiste tools en benodigdheden onmisbaar. Firstcarecompany is specialist op het gebied van persoonlijke bescherming en outdooruitrusting. Geen wonder dus dat u bij ons ook terecht kunt om een geschikte slaapzak te kopen. Een slaapzak kopen bij Firstcarecompany is zeer eenvoudig. Via onze webshop bestelt u de slaapzak binnen enkele minuten. Natuurlijk kunt u ook een slaapzak kopen in onze fysieke winkel in Deventer. Stap gerust binnen voor professioneel advies!

Waarom een mummie slaapzak kopen?

Bij Firstcarecompany kunt u altijd een geschikte slaapzak kopen. Wij hebben voornamelijk uitstekende mummie slaapzakken in ons assortiment. Vaak zie je bij ‘normale’ slaapzakmodellen dat warmte verloren gaat door de vorm van de slaapzak. Met name aan de bovenzijde verliezen slaapzakken dan veel warmte. Een mummie slaapzak daarentegen is speciaal ontworpen om warmte vast te houden door zijn speciaal ontworpen vormgeving. De slaapzak is anatomisch gevormd en daardoor aangepast aan het menselijk lichaam. Het voeteneinde is smal en loopt breder op naar de heupen, waardoor er relatief minder lucht opgewarmd hoeft te worden en warm gehouden moet worden. De mummie slaapzak beschikt daarnaast over een capuchon die uw hoofd warm houdt. Veel warmte gaat in koudere omstandigheden verloren bij het hoofd. Dat is nu geen probleem meer. De capuchon kunt u middels de aantrekkoorden naar wens instellen.

Meer survivalbenodigdheden

Slaapzak kopen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u bij ons voor nog veel meer survival- en uitrustingsmaterialen terecht. Wanneer u de outdoor op gaat zoeken, zult u ongetwijfeld op een bepaald punt vuur nodig hebben. Wij hebben de juiste fire steels en brandstoffen in ons assortiment om snel een vuur aan te maken in alle omstandigheden. Gaat u eropuit om dieren te spotten? Dan is een goede binoculaire verrekijker onmisbaar. Wij adviseren u graag over de benodigdheden en materialen die u absoluut niet mag vergeten tijdens uw outdooractiviteiten. Vragen over een slaapzak kopen? Neem dan gerust contact met ons op!

Snel en eenvoudig slaapzak kopen

Wilt u graag een slaapzak kopen bij Firstcarecompany? Dan bestelt u deze moeiteloos via onze webshop. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bestelbevestiging. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar. Overheidsinstanties hebben ook de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wij leveren uw nieuwe slaapzak direct bij u aan huis. Heeft u nog vragen over een slaapzak kopen of over een van onze andere producten? Win gerust advies in bij onze experts door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!