Winkelwagen 0
€ 0,00

Koppel & Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 207

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 207

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Koppelaccessoires 

Om het werk bij politie en defensie makkelijker te maken is goede bereikbaarheid van de wapens belangrijk. Daarnaast is het bij het dragen van wapens erg belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt om ongevallen te voorkomen. Bij Firstcarecompany bieden wij koppelriemaccessoires die het werk van defensie en hulpverleners makkelijker maken. 

Politieriem en pouches

Benodigde materialen worden vaak in tassen vervoerd bijvoorbeeld in kleine pouches. Om een item pakken minder tijdrovend te maken zijn er verschillende soorten pouches die te koppelen zijn aan een riem. Een politieriem heeft vaak geen metaalsluiting, maar juist een plastic sluiting. Door de plastic sluiting is de riem niet detecteerbaar voor metaaldetectoren. De tactfirst riemen zijn voorzien van een binnen- en buitenriem die voorzien zijn van klittenband. Met deze type riemen zijn diverse pouches eenvoudig te bevestigen. 

Koppelaccessoires en meer 

Naast koppelaccessoires is bij ons ook persoonlijke bescherming te vinden, denk hierbij aan kogelvrije vesten, schilden en tactische schoenen. Deze items worden onder andere ingezet bij hulpverleners, defensie en survival. Zo zijn deze groepen beter beschermd in geval van ernstige calamiteiten. Het dragen van een helm kan ernstige schade voorkomen aan een van de belangrijkste lichaamsdelen. Net als een helm kan ook het dragen van een steekwerend vest of een kogelwerend vest het verschil maken tussen leven en dood. Om de persoonlijke veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen is het van belang dat de bescherming van goede kwaliteit is. De producten in het assortiment zijn van hoge kwaliteit om optimale bescherming te bieden. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van koppelaccessoires vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.