Winkelwagen

Kogelwerende vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogelvrij vest 

Goede uitrusting is een belangrijk onderdeel van persoonlijke bescherming. Bij gevaarlijke calamiteiten met mogelijk vuurwapens in het spel is een kogelvrij vest een belangrijke vorm van bescherming. Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd bij ernstige calamiteiten. 

Steekwerend vest of een kogelwerend vest

Steek- en kogelwerende vesten bieden beide bescherming tegen wapens. Het dragen van dit soort vesten kan ernstige schade voorkomen. Een kogelwerend vest en steekwerend vest kan het verschil maken tussen leven en dood. Om de juiste bescherming te bieden is het belangrijk om voor het aanschaffen van een vest duidelijk te bepalen tegen welke wapens de voornaamste bescherming nodig is. Een kogelvrij vest is namelijk niet geschikt als bescherming tegen steekwapens. Daarnaast is een steekwerend vest geen goede bescherming tegen kogels. Het kiezen van het juiste vest is erg belangrijk bij het de juiste bescherming.

Safety line 

Kogelwerende vesten zijn in verschillende soorten en maten te vinden; van kogelwerende t-shirts tot vesten met extra opbergruimte. Een van de soorten is de Safety Line. Dit is een professioneel vest dat extreem licht is en speciaal ontworpen voor optimale bescherming. Het Safety Line vest is geheel rondom beschermd. Door de flexibele materialen is het voor professionals niet hinderlijk tijdens werkzaamheden, daarnaast is het extreem lichte vest nauwelijks zichtbaar. 

Persoonlijke bescherming voor politie 

Agenten hebben dagelijks te maken met, soms gevaarlijke, calamiteiten. Om te zorgen voor de beste persoonlijke veiligheid is het van groot belang dat agenten uitgerust zijn met materialen van kwaliteit. Hier draagt Firstcarecompany aan bij, wij beschikken over een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Naast steekwerende vesten bieden wij ook speciale schilden en helmen aan. Een populair schild voor diverse eenheden is het ballistische schild met LED module. Dit type schild is namelijk erg licht en heeft met de LED module een verblindende functie.

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van kogelvrije vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.