Winkelwagen

Steekwerende vesten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 12

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 12

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Steekwerend vest 

Een belangrijk onderdeel van persoonlijke bescherming is een steekwerend vest. Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd bij ernstige calamiteiten. 

Steekwerend vest of een kogelwerend vest

Steek- en kogelwerende vesten bieden beide bescherming tegen wapens. Deze vesten zorgen dat een kogel of steekwapen geen ernstige schade kunnen veroorzaken. Het dragen van een vest kan het verschil maken tussen leven en dood. Voor het aanschaffen of dragen van een vest is het belangrijk om duidelijk te hebben tegen welke wapens de voornaamste bescherming vereist is. Een kogelwerend vest is namelijk niet geschikt voor het weren van steekwapens. Zo is een steekwerend vest ook niet de beste bescherming tegen kogels. Door het juiste type vest te kiezen bent u het beste beschermd.  

Steekwerend t-shirt 

Speciaal voor politie en beveiligingsorganisaties is een steekwerend t-shirt ontwikkeld. Het is mogelijk om steekwerende soft panelen in het t-shirt te plaatsen aan zowel de voor als achterkant. Deze panelen bestaan uit 6 lagen aramide en bieden hierdoor goede bescherming. Een steekwerend t-shirt is een ideale oplossing tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is het t-shirt ook perfect als onopvallende bescherming. Om de lichaamstemperatuur nog meer te verlagen tijdens die warme dagen is het mogelijk een body armor cooling liner toe te voegen. 

Persoonlijke bescherming voor politie 

Agenten hebben dagelijks te maken met calamiteiten die soms erg gevaarlijk kunnen zijn. Om te zorgen voor de beste persoonlijke veiligheid is het van groot belang dat agenten uitgerust zijn met materialen van kwaliteit. Hier draagt Firstcarecompany aan bij, wij beschikken over een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Naast steekwerende vesten bieden wij ook speciale schilden en helmen aan. Een populair schild voor diverse eenheden is het ballistische schild met LED module. Dit type schild is namelijk erg licht en heeft met de LED module een verblindende functie.

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van steekwerende vesten tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.