Winkelwagen 0
€ 0,00

Fenix

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 9

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Fenix LED zaklamp

Firstcarecompany heeft een ruim assortiment aan tactische zaklampen. Met een zaklamp bent u altijd voorbereid op tactische situaties in het donker - of dit nu 's nachts is of in een slecht verlichte ruimte waar u onverwacht slecht zicht heeft. Een goede zaklamp is een onmisbaar onderdeel van uw persoonlijke uitrusting. Niet alleen overheidsinstanties, zoals defensie, politie, ambulance, beveiliging en handhaving, maar ook particulieren en outdoorspecialisten nemen geregeld een professionele Fenix LED zaklamp bij ons af. Naast oplaadbare Fenix LED zaklampen, kunt u bij ons ook terecht voor de Fenix LED zaklamp op batterijen. In ons ruime assortiment Fenix zaklampen vindt u ongetwijfeld de juiste Fenix LED zaklamp voor u.

Fenix LED zaklamp TK26R

Een van onze toppers uit de Fenix LED zaklamp-collectie is de TK26R. Dit is een zeer krachtige USB-oplaadbare tactische LED zaklamp met maar liefst vijf verschillende lichtstanden: Low (10 lumen, 100 uur), Mid (150 lumen, 10,5 uur), High (350 lumen, 4 uur en 40 minuten), Turbo (1500 lumen, 1 uur en 25 minuten) en Stroboscoop (1500 lumen). Bovendien kan de Stroboscoop-stand altijd direct ingeschakeld worden wanneer u in noodsituaties iemand dient te verblinden. De Fenix TK26R kunt u middels een metalen klip handig bevestigen aan uw tactische vest, riem of broek. De USB-poort om de zaklamp op te laden, is ook nog eens waterdicht, zodat u nooit bang hoeft te zijn voor water- en/of vochtschade. 

Fenix LED zaklamp E30R

Nog een uitstekende Fenix LED zaklamp is de E30R. Deze zaklamp heeft zelfs zes lichtstanden en kan wel tot 1600 lumen aan licht geven. De lichtbundel reikt op dat moment tot wel 203 meter afstand. Deze oplaadbare Fenix LED zaklamp is zeer compact en krachtig en daardoor bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens uw dienst. Tevens is de Fenix E30R voorzien van een magneetcontact, waar u eenvoudig de oplaadkabel op kunt bevestigen wanneer u onverhoopt zonder stroom komt te zitten. Daarnaast beschikt de laadkabel over een extra micro-USB-aansluiting, die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het opladen van uw smartphone en/of navigatiesysteem.

Bestellen bij Firstcarecompany

U bestelt snel en eenvoudig uw Fenix LED zaklamp op onze webshop. Plaatst u een bestelling, dan kunt u binnen 24 uur een bestelbevestiging ontvangen. Wij hanteren een minimumleeftijd van 18 jaar voor aankopen op onze webshop. Als overheidsinstantie is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze fysieke winkel in Deventer voor professionele service en advies. Bent u nog niet zeker welke Fenix LED zaklamp bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.