Winkelwagen 0
€ 0,00

Snijwerende handschoenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 10

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 10

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Snijwerende handschoenen 

Snijwerende handschoenen zijn ontwikkeld om het mogelijk te maken een mes af te pakken van een persoon zonder hierbij zelf gewond te raken. Deze handschoenen worden veel gebruikt door politieagenten en militairen, maar zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld hondentrainers. Bij Firstcarecompany vindt u alles rondom persoonlijke bescherming en uitrusting. 

Waarom snijwerende handschoenen?

Om je handen optimaal te beschermen adviseren wij goede snijwerende handschoenen. Snijwerende handschoenen, beschermen de handen tegen snijwonden. Deze handschoenen zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen, met een neopreen buitenkant of een leren buitenkant. Voor de binnenkant wordt net als bij helmen gebruik gemaakt van kevlar. Dit materiaal bestaat uit een groep polymeren met een hoge treksterkte, hierdoor is dit materiaal uiterst geschikt is voor het beschermen van verschillende lichaamsdelen. Professionele snijwerende handschoenen zorgen niet voor belemmering van de werkzaamheden. Fouilleren en vuurwapen gebruik is ook met het dragen van de handschoenen geen probleem. 

Makhai snijwerende handschoenen

Makhai is een hoogstaand merk voor veiligheidskleding. De snijwerende handschoenen van Makhai zijn veilig en zeer praktisch in gebruik. Zo heeft de Makhai snijwerende searcher handschoen anti slip vingertoppen, verstelbare sluiting bij de pols en is het kevlar van niveau 2 wat betreft het snijwerend zijn. Ook de Makhai snijwerende Patrol handschoenen en de Makhai snijwerende Defender handschoenen zijn verkrijgbaar bij Firstcarecompany.

Van snijwerende handschoenen tot wapenaccessoires 

Snijwerende handschoenen zijn slechts een greep uit het assortiment van Firstcarecompany. Naast snijwerende handschoenen verkopen wij onder andere wapenaccessoires, kogelvrije vesten en veiligheidsschoenen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit om uw veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen in geval van calamiteiten. Zo kan het dragen van een steekwerend vest of een kogelwerend vest het verschil maken tussen leven en dood. Dit soort vesten voorkomen namelijk dat kogels of steekwapens ernstig letsel veroorzaken aan het lichaam. Voor het opbergen van vuurwapens bieden wij holsters en wapenkoffers aan. Wat u ook zoekt voor omtrent persoonlijke beveiliging en uitrusting bij Firstcarecompany vindt u het. Heeft u specifieke wensen? Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. 

Bestellingen Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij bieden online een ruim assortiment aanbieden; van tactische schoenen tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.