Winkelwagen 0
€ 0,00

Adidas schoenen

Adidas schoenen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Adidas veiligheidsschoenen 

Voor maximale voetbescherming raden wij professionals tactische schoenen aan. Adidas veiligheidsschoenen zijn ideaal voor lange afstanden en ruige landschappen. Bij FirstCareCompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. 

Adidas veiligheidsschoenen voor professionals 

Adidas is niet alleen een bekend merk in de wereld van sneakers, het merk heeft ook tactische schoenen van goede kwaliteit. Tactical Gear Magazine riep in 2018 de Adidas GSG-9.2 uit tot de beste tactische schoenen. De schoenen kwamen het beste uit de test op het gebied van duurzaamheid en geschiktheid voor politie-eenheden. Door de gesealde naaden is de schoen waterbestendig en is het een ademende schoen die loopt als een sneaker. De tactische buitenzool met een noppenzool zorgt voor goede grip op verschillende ondergronden. Om de voeten optimaal te beschermen is een speciaal slijtvast materiaal geplaatst, dit zorgt voor goede bescherming tijdens roping of abseilen. Naast de GSG-9.2 hebben wij bij Firstcarecompany ook andere kwaliteitsschoenen in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld de Terrex AX2R, dit is een echte lichtgewicht schoen die je voeten droog houdt in natte omstandigheden en grip geeft onder de meest ruige ondergronden.

Uitrusting voor politie

Politiewerk betekent dagelijks te maken hebben met calamiteiten die mogelijk gevaarlijk zijn. Een goede uitrusting zorgt ervoor dat agenten hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Bij Firstcarecompany leveren wij uitsluitend producten van goede kwaliteit. Naast tactische schoenen bieden wij ook holsters, warmtebeeld camera's. Zo worden bijvoorbeeld warmtebeeld camera's ingezet door verschillende eenheden. Deze camera's vangen warmtebeelden op grote afstand op en de foto's kunnen worden opgeslagen op de SD-kaart. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany kunnen wij online een ruim assortiment aanbieden; van tactische schoenen tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.