Winkelwagen 0
€ 0,00

AKU

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aku schoenen


Beschermende schoenen van Aku

Firstcarecompany staat garant voor uw persoonlijke bescherming tijdens de uitvoering van uw tactische werkzaamheden. De voeten zijn een kwetsbaar onderdeel van het lichaam dat ook niet vergeten mag worden in de persoonlijke uitrusting. Daarom levert Firstcarecompany een ruim assortiment aan verschillende veiligheidsschoenen ter bescherming van uw voeten. Aku schoenen zijn zeer populair onder outdoorliefhebbers, maar zijn tevens zeer geschikt voor politie- en defensiepersoneel. Wilt u ook verzekerd zijn van goede bescherming van uw voeten tijdens uw dienst of outdooractiviteiten? Kies van voor professionele Aku schoenen.

Aku Selvetica schoenen

Wij hebben verschillende Aku schoenen voor voetbescherming in ons assortiment. De Aku Selvetica Mid GTX Goretex is ideaal tijdens uw werkzaamheden. Comfortabel, ademend en waterafstotend zijn enkele karakteristieken om de Aku schoenen mee te omschrijven. Deze veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en beige. Moet u lange afstanden afleggen of ruige landschappen trotseren? Dankzij de uitstekende grip door de vibramzolen zullen uw voeten de meest barre omstandigheden doorstaan. Een andere tactische schoen van Aku is de Aku Selvetica GTX Goretex. Deze heeft dezelfde kenmerken als de eerdergenoemde Aku schoenen, maar is een lagere schoen en dus ideaal tijdens de warmere seizoenen. Met de Aku Selvetica schoenen heeft u een paar schoenen dat lang meegaat en op ieder moment tijdens uw dienst te dragen is.

Meer veiligheidsschoenen

Firstcarecompany heeft meer veiligheidsschoenen in haar assortiment dan schoenen van Aku. Wat dacht u van onze professionele Magnum schoenen? Perfect voor experts op het gebied van ambulance- en hulpverleningswerkzaamheden. Magnum veiligheidsschoenen beschikken over een schokabsorberende binnenzool, wat de schoen perfect maakt wanneer u knie-, nek- of rugklachten heeft. Ook schoenen van het merk Adidas zijn geliefd onder overheidsdiensten en bieden maximale voetbescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Deze en andere merken veiligheidsschoenen vindt u allemaal in de webshop van Firstcarecompany of onze fysieke winkel in Deventer.

Persoonlijke uitrusting bestellen bij Firstcarecompany

Alle items op het gebied van persoonlijke uitrusting kunt u bestellen bij Firstcarecompany. Wij zijn specialist in persoonlijke bescherming. U kunt zowel als overheidsinstantie als particulier bij ons bestellingen plaatsen. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Bent u particulier, dan houden we wel een minimumleeftijd van 18 jaar aan. Wanneer u Aku schoenen of andere producten uit ons assortiment bestelt, ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Dan zorgen wij dat uw producten tijdig en compleet bij u aankomen. Wilt u producten graag eerst passen? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Deventer. Daar geven wij u ook graag professionele service en advies. Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust door contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.