Winkelwagen

Magnum

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Magnum veiligheidsschoenen 

Voor maximale voetbescherming raden wij professionals tactische schoenen aan. Een van de bekendste merken veiligheidsschoenen is Magnum. Magnum schoenen kregen internationale bekendheid door de FBI, deze schoenen werden namelijk gebruikt in het trainingscentrum van de FBI. Deze schoen is met name prettig voor lange afstanden en ruige landschappen. 

Magnum veiligheidsschoenen voor professionals

Magnum veiligheidsschoenen worden gedragen in verschillende branches, onder andere bij politie, defensie en brandweer. De schoenen zijn in eerste instantie ontwikkeld op aanvraag van overheidsinstanties. Er was namelijk behoefte naar een lichte en sportieve laars. Tot op de dag van vandaag maakt het merk stevige, comfortabele en veilige schoenen in het high performance segment. De meeste schoenen uit het assortiment zijn CE-EN gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen. Vandaag de dag speelt duurzaamheid een belangrijke rol in deze wereld en hier speelt Magnum dan ook goed op in. De schoenen zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen. 

Veiligheidsschoenen en meer 

Een goede uitrusting zorgt ervoor dat agenten hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Bij Firstcarecompany leveren wij uitsluitend producten van goede kwaliteit. Naast tactische schoenen bieden wij ook holsters, warmtebeeld camera's en tassen. Zo worden bijvoorbeeld warmtebeeld camera's ingezet door verschillende eenheden. Deze camera's vangen warmtebeelden op grote afstand op en de foto's kunnen worden opgeslagen op de SD-kaart. Het draait niet alleen om bescherming, ook hulp bieden is erg belangrijk. De juiste hulp Met zuurstoftassen en eerste hulp tassen kan goede hulp worden geboden om verwondingen te behandelen en ernstig letsel voor zover dat mogelijk is te voorkomen. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij bieden online een ruim assortiment aanbieden; van tactische schoenen tot eerste hulp tassen. Plaatst u een online bestelling dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten aanschaffen bij ons? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen of zoekt u iets wat niet op de site staat? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.