Winkelwagen 0
€ 0,00

Magnum

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Magnum veiligheidsschoenen 

Voor maximale voetbescherming raden wij professionele tactische schoenen aan. Een van de bekendste merken veiligheidsschoenen is Magnum. Magnum schoenen kregen internationale bekendheid dankzij de FBI. Deze schoenen werden namelijk gebruikt in het trainingscentrum van de FBI. Magnum veiligheidsschoenen zijn met name prettig tijdens het lopen van lange afstanden en bewandelen van ruige landschappen. 

Magnum veiligheidsschoenen voor professionals

Magnum veiligheidsschoenen worden gedragen in verschillende branches, zoals politie, defensie en brandweer. De schoenen zijn in eerste instantie ontwikkeld op aanvraag van overheidsinstanties. Er was namelijk behoefte aan een lichte en sportieve laars. Tot op de dag van vandaag maakt het merk stevige, comfortabele en veilige schoenen in het high performance-segment. De meeste schoenen uit het assortiment zijn CE-EN gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen. Tegenwoordig speelt duurzaamheid een belangrijke rol in de wereld van uitrusting en veiligheid.Hier speelt Magnum dan ook goed op in. De schoenen zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen. 

Magnum Rigmaster ambulance S3 veiligheidsschoenen

Een van onze best verkochte Magnum veiligheidsschoenen is de Magnum Rigmaster ambulance S3. Dit is een zeer comfortabele veiligheidsschoen die dankzij zijn veilige karakteristieken ideaal is voor ambulancepersoneel en hulpverleningsdiensten. De Magnum Rigmaster trekt u zonder twijfel aan bij slecht of koud weer. Dankzij het uitgekiende membraansysteem blijven uw voeten altijd droog, warm en verzorgd, zelfs na een lange dienst met natte weersomstandigheden en winterse buien. De Magnum veiligheidsschoenen beschikken tevens over een schokabsorberende binnenzool, wat de schoen perfect maakt wanneer u knie-, nek- of rugklachten heeft. Tot slot is de Magnum Rigmaster ook nog eens vliegveldvriendelijk, wat de schoen ook geschikt maakt wanneer u dagelijks door veiligheidspoortjes of scanners loopt.

Magnum Viper Pro veiligheidsschoenen

Bent u op zoek naar stevige Magnum veiligheidsschoenen voor alledaags gebruik? De Magnum Viper Pro 8.0 is een ideale allround schoen voor alle jaargetijden. Doordat de schoen waterdicht is, houdt u ook in natte weersomstandigheden uw voeten droog. Veel overheidsdiensten kiezen voor de Magnum Viper Pro 8.0 om zijn comfortabele pasvorm en kwalitatief goede afwerking. Met de buitenzool van carbon heeft u tevens altijd goede grip op iedere soort ondergrond. De Magnum Viper Pro is ook verkrijgbaar met zijwaartse rits. Deze Magnum Viper Pro 8.0 Side Zip is zeer gemakkelijk aan- en uit te trekken. Vooral op de momenten dat u uw voeten even rust wilt gunnen na een aantal uren gesurveilleerd te hebben zijn deze Magnum veiligheidsschoenen ideaal.

Magnum Storm Trail

Naast Magnum veiligheidsschoenen heeft Magnum ook een aantal vrijetijdsschoenen ontwikkeld. Bij Firstcarecompany vindt u een tweetal paren vrijetijdsschoenen van Magnum: De Magnum Storm Trail Lite Coyote en de Magnum Storm Trail Lite Black. Magnum heeft deze schoenen speciaal ontwikkeld voor het comfort. De schoenen zitten zeer comfortabel en zijn ademend. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 40 tot en met 46. Met Magnum vrijetijdsschoenen en Magnum veiligheidsschoenen heeft u de beste schoenen voor zowel werk als vrije tijd.

Magnum veiligheidsschoenen en meer 

Een goede uitrusting zorgt ervoor dat agenten hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Bij Firstcarecompany leveren wij uitsluitend producten van goede kwaliteit. Naast Magnum veiligheidsschoenen bieden wij ook holsters, warmtebeeldcamera's en tassen. Zo worden warmtebeeldcamera's bijvoorbeeld ingezet door verschillende eenheden. Deze camera's vangen warmtebeelden op grote afstand op en de foto's kunnen worden opgeslagen op de SD-kaart. Het draait niet alleen om bescherming, ook hulp bieden is erg belangrijk. Met zuurstoftassen en eerste-hulptassen kan goede hulp worden geboden om verwondingen te behandelen en ernstig letsel, voor zover dat mogelijk is, te voorkomen. 

Bestellingen bij Firstcarecompany 

Bij Firstcarecompany bieden wij producten voor persoonlijke bescherming voor onder andere hulpverleners, defensie en survival. Zo is deze groep beter beschermd tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wij bieden online een ruim assortiment aan; van tactische schoenen tot eerste-hulptassen. Plaatst u een online bestelling, dan ontvangt u van ons binnen 24 uur een bestelbevestiging. Voor overheidsinstellingen is het mogelijk om te bestellen op rekening. Wilt u als particulier producten bij ons aanschaffen? Dan hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar. Naast onze webshop bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel voor professionele service en advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met onze expertise in persoonlijke bescherming.