Winkelwagen 0
€ 0,00

Chest riggs

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 12

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-12 van 12

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Chest rigs

Bent u op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare chest rigs? Ontdek dan nu het assortiment van Firstcarecompany. Wij hebben namelijk meerdere chest rigs in ons assortiment van diverse merken. Bij Firstcarecompany zijn we al ruim 15 jaar de tactische specialist van Nederland. Wij leveren kwaliteitsproducten waarop u kunt rekenen tijdens uw werk of andere activiteiten. Veel van onze producten zijn daarnaast getest door experts in het werkveld zelf, waardoor we de functionaliteit en kwaliteit kunnen garanderen. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting ons al jarenlang weten te vinden. Voor het vinden en kopen van een chest rig bent u bij Firstcarecompany dus aan het juiste adres.

Chest rigs van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we verschillende chest rigs in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Chest Rig Mission Coyote Tan, een modulaire, lichte en flexibele chest rig met universele maatvoering. De chest rig is uitgerust met het molle systeem om accessoires te plaatsen en is aan de voorzijde voorzien van 4 verstelbare patroonhouders. Daarnaast beschikt het frontpaneel aan de achterzijde over een afsluitbaar vak voor belangrijke documenten. Aan de zijkanten van het chest rig zitten 2 afsluitbare pouches met 2-way zippers. Ook op het gebied van comfort heeft u bij deze chest rig niks te klagen. Zo zijn zowel de schouderbanden als de front- en zijpanelen voorzien van een ademende mesh. Als laatste is deze chest rig ook beschikbaar in de kleuren zwart en groen.

Chest rigs van Tasmanian Tiger

Bij Firstcarecompany hebben we ook diverse chest rigs van het merk Tasmanian Tiger. Tasmanian Tiger heeft een uitgebreide range aan tactische gear, van rugzakken en tassen tot pouches, kleding en koppelmaterialen. De producten van dit merk staan al jarenlang garant voor kwaliteit en functionaliteit. Neem bijvoorbeeld de Tasmanian Tiger Small Combi Rig Chest Olive, een flexibele en lichte chest rig in de kleur olijf. Bij dit modulaire harnas zit een afneembare magazijnmodule die geplaatst kan worden op plate carriers. Ook dit chest rig is naast zijn olijfkleur beschikbaar in het zwart en bruin.

Bestellen bij Firstcarecompany

Wilt u één van onze chest rigs bestellen? Doe dat dan eenvoudig en snel in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder. Voor alles op het gebied van uitrusting en tactische kleding kunt u bij Firstcarecompany terecht.