Winkelwagen 0
€ 0,00

Magazijnhouders geweer

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-7 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-7 van 7

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Magazijnhouders geweer

Wilt u nooit zonder kogels komen te zitten tijdens uw dienst bij de politie, defensie of als sportschutter? Dan mogen de magazijnhouders geweer van Firstcarecompany niet ontbreken in uw uitrusting. Door gebruik te maken van magazijnhouders kunt u altijd snel een magazijn ter hand nemen voor de reload van uw geweer. In ons assortiment vindt u zowel enkele als dubbele magazijnhouders geweer, om uw magazijnen gemakkelijk en efficiënt op uw lichaam te dragen. De houders zijn geheel naar wens in te stellen en zijn geschikt voor munitie van allerlei soorten geweren zoals AUG, M4, SIG en Beretta. Bij Firstcarecompany kunt u perfect terecht voor uw magazijnhouders geweer. 

Enkele magazijnhouders geweer

Bij Firstcarecompany bieden we meerdere magazijnhouders geweer aan die makkelijk te bevestigen zijn aan uw riem of uitrusting. Neem bijvoorbeeld de ESP Tactische Roteerbare Enkele Magazijnhouder. Deze kunststof magazijnhouder beschikt over een handig klemsysteem, waarmee het patroon magazijn snel uit de houder te halen is voor een reload van uw geweer. De houder is in 16 standen verstelbaar en 360 graden roteerbaar, zodat u deze geheel naar wens kunt afstellen. Zoekt u waterproof magazijnhouders geweer? Dan is de Tasmanian Tiger SGL Mag Pouch wat u nodig heeft. Deze houder heeft een twee molle loops voor bevestiging en heeft een ruime opening voor snelle toegang tot uw magazijn. Met onze houders heeft u altijd extra kogels op zak.  

Magazine holder gun

Wilt u niet één maar meerdere magazijnen opbergen en vervoeren in uw magazine holder gun? Dat kan ook met de magazijnhouders geweer van Firstcarecompany! In de Tasmanian Tiger Carrier Mag Panel LC kunt u maar liefst 3 magazijnen kwijt van uw M4, AR15, SIG 55X of gelijkwaardige magazijn types. Door de velcro of molle sluitingen is het paneel gemakkelijk te bevestigen op verschillende plate carriers. Met deze magazine holder gun heeft u altijd genoeg reserve-magazijnen bij de hand, zonder hinder te ervaren van het extra gewicht in uw uitrusting. Bij Firstcarecompany vindt u functionele magazijnhouders geweer die in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Dus bent u op zoek naar kwalitatieve houders voor uw magazijn(en)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Shop uw gehele uitrusting bij Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany kunt u terecht voor veel meer dan magazijnhouders voor uw geweer. In ons assortiment vindt u alles wat u maar nodig heeft voor uw uitrusting. Wij zijn uw specialist en leveren producten van de beste kwaliteit. Heeft u nog vragen over magazine holder gun of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer. Ons team staat voor u klaar.