Winkelwagen 0
€ 0,00

Portofoon tassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-10 van 10

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 7-10 van 10

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Portofoon tassen

Bent u op zoek naar goede en professionele portofoon tassen? Dan bent u bij Firstcarecompany aan het juiste adres. Als de uitrustingsspecialist van Nederland hebben wij namelijk diverse portofoon tassen in ons assortiment. Bij Firstcarecompany leveren we enkel en alleen kwaliteitsproducten waarop u te allen tijde kan rekenen. We denken graag met u mee in de mogelijkheden en geven u waar nodig deskundig advies. Dit alles maakt dat liefhebbers van een goede uitrusting ons als jarenlang weten te vinden. Voor het kopen van een goede portofoon tas bent u bij Firstcarecompany dus zeker op de juiste plek.

Portofoon tassen van Firstcarecompany

Bij Firstcarecompany hebben we diverse portofoontassen en portofoonhouders in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens naar de IFAK Radio Chest Rig, een portofoontas speciaal ontwikkeld als een praktisch en functioneel communicatie platform. De tas heeft twee vakken waarin u een portofoon kwijt kunt. Een portofoon houder is voorzien van elastische sluitingen om verlies van uw communicatiemiddelen te vermijden. Naast twee compartimenten om portofoons in te doen heeft de tas ook een IFAK-gedeelte om uitrusting voor eerste hulp te dragen. Hierbij kunt u denken aan eerste hulpmiddelen zoals een tourniquet, trauma bandages, chestseals en verbandmiddelen. De portofoon tas is gemaakt van 1200 denier polyester en 3d MESH en weegt slechts 330 gram.

Meer dan een radio pouch

Bij Firstcarecompany hebben we veel meer dan enkel radio pouch. Zo hebben we ook een professioneel en kwalitatief communicatie harnas, namelijk de Radio Chest Harnas voor communicatiemiddelen. Dit is een special ontwikkeld communicatie platform voor hulpverleners en leidinggevenden zoals OvdG, OvdP en bevelvoerders. Het communicatie harnas biedt de mogelijkheid om op een veilige manier twee portofoons bij u te dragen. Daarnaast zijn ze met dit harnas eenvoudig en praktisch te bedienen zonder ze los te hoeven koppelen. De houders van de portofoon zijn net als bij de radio pouch, voorzien van verstelbare en elastische sluitingen, om verlies van de communicatiemiddelen te voorkomen. Al met al is dit harnas een zeer compact en functioneel communicatieplatform met aan de achterzijde ruimte voor het opbergen van documenten. Een goed alternatief dus voor een radio pouch.

Contact Firstcarecompany

Heeft u interesse in één van onze portofoon tassen? Bestel deze dan direct in onze webshop, dan ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging van ons. Heeft u vragen of wilt u meer weten over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Deventer, dan helpen we u graag verder.