Winkelwagen 0
€ 0,00

esp

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-6 van 48

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ESP


ESP staat voor Euro Security Products en is sinds 1992 actief op de tactische markt. De producten van ESP zijn zeer innovatief en revolutionair te noemen, omdat kunststof wordt verwerkt in de koppelaccessoires, waaronder zaklampen, pepperspray en magazijnhouders. Tevens zijn de materialen voorzien van unieke sluit- en bevestigingssystemen, zodat ze veilig bevestigd kunnen worden aan uw riem tijdens de dienst.

ESP riemsluitingen

Euro Security Products heeft verschillende snelsluitingen ontworpen om te bevestigen aan koppelriemen, gewone riemen en vesten met een mollesysteem. De riemsluitingen zijn 360 graden roteerbaar en in 16 standen verstelbaar. ESP geeft u de keuze uit de volgende snelsluitingen:

UBC-01 riemsluiting

Rapid insertion clip: middels de UBC-01 sluiting kan de houder zeer snel op een riem worden aangebracht.

UBC-02 riemsluiting

Flat quick coupling clip: middels de UBC-02 sluiting kan de houder snel op een riem worden aangebracht. De afstand tussen de houder en riem is kleiner dan producten met UBC-01 riemsluiting.

UBC-05 riemsluiting

Universal belt clip: middels de UBC-05 sluiting zit de houder gefixeerd aan uw koppelriem. Het systeem is modulair en de houder kan ontkoppeld worden van uw riemsluiting. U kunt dus een tweede riemsluiting aanschaffen en uw houder van de ene naar de andere koppel overzetten.

ESP zaklamphouders

Graag wil Firstcarecompany u de ESP LHU-serie zaklamphouders voorstellen. Deze zijn zeer populair onder politie, marechaussee, handhaving en beveiligingspersoneel door hun unieke en praktische design. De LHU-37 modellen zijn de meest verkochte zaklampen doordat zij geschikt zijn voor de meest gangbare zaklampmodellen op dit moment.

ESP LHU-14-37 zaklamphouder

De ESP LHU-14-37 kunststof lamphouder beschikt over een klemsysteem dat het mogelijk maakt om uw zaklamp op ieder moment snel uit de houder te nemen. Deze lamphouder is voorzien van de UBC-02 snelsluiting, is 360 graden roteerbaar en in 16 standen instelbaar. De houder is geschikt voor zaklampen met een lampenkop van 35-37 millimeter en een bodydiameter van 25 millimeter.

ESP LHU-04-37 zaklamphouder

De ESP LHU-14-37 kunststof lamphouder beschikt eveneens over een klemsysteem dat het mogelijk maakt uw zaklamp snel uit de houder te nemen. Deze houder is voorzien van de UBC-01 snelsluiting, is 360 graden roteerbaar en in 16 standen instelbaar. De ESP LHU-14-37 is geschikt voor zaklampen met een lampenkop van 35-37 millimeter en een bodydiameter van 25 millimeter.

ESP LHU-54-37 zaklamphouder

De ESP LHU-54-37 kunststof lamphouder beschikt over een klemsysteem dat het mogelijk maakt uw zaklamp snel uit de houder te nemen wanneer nodig. Het systeem is modulair en de houder kan ontkoppeld worden van uw riemsluiting. De lamphouder is voorzien van de UBC-05 snelsluiting, is 360 graden roteerbaar en in 16 standen instelbaar. Ook is hij geschikt voor zaklampen met een lampenkop van 35-37 millimeter en een bodydiameter van 25 millimeter.

ESP lexaan schilden

ESP lexaan schilden zijn professionele schilden voor politie en defensiepersoneel als bescherming tegen agressiecalamiteiten. De polycarbonaatschilden van Euro Security Products zijn hufterproof en doorstaan menig schermutseling van schildprocedures tijdens uw politiewerkzaamheden.

ESP ASRU-60-100 lexaan schild

Het ESP ASRU-60-100 schild is voorzien van een 3 millimeter dikke polycarbonaatlaag. Deze laag biedt dit standaard schild een goede bescherming tegen agressie en voorwerpen die hoge impact hebben, zoals stenen en andere voorwerpen. Het schild is door het speciale draagsysteem geschikt voor zowel links- als rechtshandige dragers.

ESP ACS-60-120 gestoordenschild

Het ESP ACS-60-120 gestoordenschild is speciaal ontworpen voor afweer van agressieve personen. De kromming van het gestoordenschild is naar buiten gericht om de aanvaller of agressor in een hoek of tegen de muur vast te zetten. Door de kromming van het ACS-60-120 schild van ESP is het voor de agressor ook moeilijker om de bedienaar van het schild te verwonden of letsel toe te brengen.

Firstcarecompany officieel importeur ESP

Firstcarecompany is al meer dan 15 jaar exclusief importeur van producten van ESP; van zaklamphouders en ME-schilden tot magazijnhouders en textiele handboeien. Het hele Euro Security Programma is bij Firstcarecompany te verkrijgen. Heeft u nog vragen over producten van ESP? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.