Winkelwagen 0
€ 0,00

Fenix

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fenix zaklamp

Fenix Flashlights is een zaklampmerk te Shenzhen China en produceert haar lampen onder het motto Innovation Counts. Het is niet voor niets dat Fenix geweldige praktische LED-zaklampen wereldwijd verkoopt aan outdoor-liefhebbers, politie- en beveiligingspersoneel. Maar wat maakt Fenix zaklampen nu zo speciaal? Een Fenix zaklamp kenmerkt zich met name door het gebruiksgemak. De focus van het Chinese zaklampmerk ligt vooral op performace en functionaliteit voor Every Day Use. De zaklampen worden vervaardigd uit duurzaam vliegtuigaluminium en is uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Fenix zaklampen zijn verkrijgbaar in batterij-uitvoeringen en in oplaadbare uitvoeringen. De volgende Fenix zaklampen werken ouderwets op batterij. Deze modellen werken nog op batterijen (AA, AAA, CR123A en 18650 oplaadbare accu's). 

Fenix zaklamp: batterijen of oplaadbaar?

Bij de keuze voor een goede Fenix zaklamp is het belangrijk om te overwegen of u een zaklamp op batterij neemt of voor een oplaadbare zaklamp gaat. Het gaat bij zaklampen niet alleen om de sterkte van de LED, maar ook de batterijen of accu's zijn doorslaggevend als het om prestaties gaat. AA- of AAA-batterijen zijn overal verkrijgbaar - ook in het buitenland, wat een voordeel is omdat CR123A-batterijen vaak niet overal in het buitenland te verkrijgen zijn. Bovendien zijn ze ook vaak duur in aanschaf. De CR123A-batterijen hebben daarentegen als voordeel dat ze hun lading 10 jaar vasthouden en krachtiger zijn in gebruik, net als de 18650 accu's. De 18650 oplaadbare accu's zijn het meest geschikt wanneer u een zeer krachtige batterij wenst die zwaarbelast kan worden onder alle omstandigheden.

Fenix LD22 LED-zaklamp

De Fenix LD22 kan omschreven worden als een krachtige compacte LED-zaklamp met vier verschillende lichtstanden. Door gebruik te maken van 2AA Penlite batterijen is hij zeer voordelig in gebruik. het schakelen tussen de verschillende lichtstanden kan eenvoudig worden gedaan met de functieschakelaar, die net onder de lampenkop gelegen is. Tevens beschikt deze Fenix zaklamp over twee gebruikersmodi, te weten de outdoormodus en de tactische modus.

Fenix TK16 LED-zaklamp

De Fenix TK16 is één van de meest populaire tactische zaklampen op het moment. Deze Felix zaklamp kan omschreven worden als een zeer krachtige tactische LED-zaklamp met vier verschillende lichtstanden. Op de achterkant is de zaklamp gemakkelijk te bedienen en voorzien van een handige tweede functieschakelaar om gemakkelijk van lichtstand te wisselen. De Fenix TK16 zaklamp werkt standaard op twee stuks CR123A-batterijen, maar kan ook voorzien worden van een oplaadbare 18650 accu.

Fenix TK20R oplaadbare LED-zaklamp

De Fenix TK20R is een krachtige oplaadbare LED-zaklamp die geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals politie, beveiliging, jacht, outdoor of industrie. De TK20R is voorzien van de nieuwste XP-L Hi V3-LED met maar liefst 1000 lumen en een hoogwaardige reflector waardoor de lichtbundel geconcentreerd wordt tot een maximaal bereik van 310 meter. Deze Fenix zaklamp is voorzien van een schakelaar aan de achterkant voor het aan- en uitzetten. Met de tactische zijschakelaar wisselt u gemakkelijk tussen lichtstanden. Het opladen van de Fenix TK20R is zeer gemakkelijk. Aan de achterkant van de zaklamp, bij de tactische schakelaar, zit een waterdichte micro USB-aansluiting. Met de meegeleverde USB-kabel wordt de zaklamp opgeladen aan iedere USB-poort die beschikbaar is. De laadindicator geeft de status van het laadproces aan. Deze indicator geeft ook aan wanneer de lamp weer opgeladen dient te worden.

Fenix E18R en Fenix E30R oplaadbare LED-zaklampen

Fenix heeft deze nieuwe innovatieve E-serie oplaadbare LED-zaklampen op de markt gebracht. De Fenix E18R en Fenix E30R zijn voorzien van een magneetcontact waar u eenvoudig de zaklampen kunt opladen. Wanneer u onverhoopt zonder stroom komt te zitten, kunt u ook een CR123A-batterij gebruiken. 

Fenix zaklamp bij Firstcarecompany

Uw Fenix zaklamp koopt u bij Firstcarecompany, al meer dan 15 jaar uw tactische specialist op het gebied van uitrusting en verlichting. Naast onze webshop bent u . ook van harte welkom in onze winkel, waar u Fenix zaklampen kunt vergelijken met andere merken zoals Olight, Led Lenser, Nitecore of Maglite. Als officiële dealer van Fenix zaklampen helpen wij u een keuze te maken ten aanzien van uw persoonlijke wensen. Tevens zijn wij de importeur van ESP tactische zaklamphouders, die zeer goed passen op de Fenix zaklampen. U kunt dus ook voor bijpassen accessoires bij ons terecht. Heeft u nog vragen over onze Fenix zaklampen? Neem dan gerust contact met ons op.