Winkelwagen 0
€ 0,00

Helikon-Tex

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Helikon-Tex

Helikon-Tex is één van de grotere spelers op de internationale tactische markt met meer dan 35 jaar ervaring. Het bedrijf werd in de jaren '80 opgericht door eigenaar Grzegors Mieszczak, die zijn pijlen richtte op de surplus- en outdoormarkt. Bij Helikon-Tex zag men in dat er een grote behoefte was naar functionele kleding en uitrusting voor politie en defensie. Helikon-Tex combineerde de passie voor goed-zittende kleding met de vraag naar functionele tactische kleding en uitrusting. Een mijnpaal in de geschiedenis van Helikon-Tex was de oprichting van een onderzoek- en kenniscentrum in 1999 met mensen uit verschillende werkvelden. Er werd verbeterde kleding en tactische uitrusting ontworpen voor een aantal doelgroepen, waaronder advanced practitioners en hobbyisten met passie voor schietsport, law enforcement, military en outdoor. Helikon-Tex heeft momenteel een zeer uitgebreide lijn aan tactische uitrusting die internationaal zeer gewaardeerd wordt door de professionals uit het werkveld zelf.

Helikon-Tex functionele rugzakken

Helikon-Tex heeft een aantal zeer praktische en functionele tactische rugzakken in zijn programma, waar u ook als burger of outdoorliefhebber van onder de indruk zal zijn. Allerlei handige features voeren de boventoon in de ontwerpen van Helikon-Tex om het maximale uit de zeer robuuste rugzakken te halen. Wat dacht u van de Helikon-Tex EDC rugzakken? Men heeft rekening gehouden met everyday carry-gebruik voor dit model rugzak. De rugzak is simpel en effectief en daardoor ideaal voor urban condities. De Helikon-Tex Raccoon rugzak heeft precies de juiste afmetingen voor allround gebruik en is niet te groot. De rugzak is lekker basic en functioneel met een zeer goede indeling om al uw accessoires bij de hand te hebben op de momenten die ertoe doen.

Tactische kleding van Helikon-Tex

Helikon-Tex heeft zeer comfortabele kleding op de markt gebracht die onmisbaar is voor elke politieagent, operator of militair die slechts genoegen neemt met het beste wat er op de tactische markt te verkrijgen is. De Helikon-Tex Cougar jassen zijn ideaal om te dragen tijdens burgerdiensten. De jassen kunnen in fracties van seconden functioneel en herkenbaar worden door de uitklapbare I.D.-houders die naar wens kunnen worden bedrukt. Aan de zijkanten van de Softshell-jassen is het speciale QSA-systeem verwerkt. Door deze quick side access kunnen uw geweldsmiddelen, zoals uw dienstwapen en pepperspray, snel ter hand worden genomen in noodsituaties. Ook de fleecetruien, zoals de Helikon-Tex Classic Army, zijn bestsellers en zeer geliefd onder degenen die klassieke kwaliteit kunnen waarderen.

Helikon-Tex tactische handschoenen

Met name in de winter is het een probleem dat u uw handen warm wilt houden, maar geen concessies wilt doen met betrekking tot fijngevoeligheid. Uw handen zijn immers erg belangrijk in situaties waarbij u uw geweldsmiddelen plots moet gebruiken. Met de Helikon-Tex Impact Duty MKII winterhandschoenen blijven uw handen warm en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u gehinderd wordt door uw handschoenen. De Impact Duty MKII handschoenen zijn ook nog eens leverbaar in de nieuwe tactical grey-kleuren die gedragen worden door speciale interventie-eenheden van de politie. De Helikon-Tex Urban Tactical MKII tactische handschoenen zijn met name zeer populair wanneer u een allround tactische handschoen zoekt die ook nog eens goede grip heeft. De handschoen is ademend en zit erg comfortabel door het gebruik van neopreen in combinatie met innovatieve materialen. 

Helikon-Tex bij Firstcarecompany

Helikon-Tex heeft verder nog zeer praktische uitrustingsaccessoires, zoals de Helikon-Tex UTL tactical belt en de Helikon UTL tactical belt met zeer praktische sluitingen met ongeëvenaarde cobra buckles. Voor Helikon-Tex kunt u terecht bij Firstcarecompany, specialist in tactische uitrusting in gear. Heeft u nog vragen over uw Helikon-Tex product? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.