Winkelwagen 0
€ 0,00

Leatherman

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 20

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Leatherman

 

Het prachtige verhaal achter Leatherman Multitools

Leatherman is wereldwijd bekend om zijn robuuste en kwalitatief goede multitools. Achter het verhaal van Leatherman schuilt de founder van deze multifunctionele kwaliteitsproducten: Tim Leatherman. Tim ging na zijn studie op rondreis door Europa met een simpele Fiat. Aangezien er onderweg wel eens wat mis ging met de auto, moesten er bij tijd en wijlen kleine reparaties worden uitgevoerd. Om deze uit te voeren, had hij minstens een tang nodig, maar ook andere tools kwamen van pas. Zo kwam Tim op het idee een tool te ontwikkelen met meerdere kleine handige gereedschappen. Het concept van de multitool was geboren en inmiddels is het wereldwijd gepatenteerd. De Leatherman Multitools zijn onmisbaar voor de echte outdoorliefhebbers. De authentieke Pocket Survival Tools (PST) zijn nu niet meer weg te denken en er worden per jaar duizenden multitools in verschillende uitvoeringen internationaal verkocht.

Waarvoor gebruik je een Leatherman Multitool?

Wanneer er over multitools gesproken wordt, hebben echte liefhebbers het vrijwel automatisch over Leatherman. Leatherman staat garant voor essentieel gereedschap voor zowel privé als professioneel gebruik. U heeft altijd alle tools in compacte vorm bij de hand tijdens reparaties en grote en kleine klussen. Wanneer u een mooie Leatherman Multitool bezit, kunt u gerust zeggen dat u een gereedschapskist in zakformaat bezit. De Leatherman tools zijn ook ideaal te gebruiken door politieagenten, beveiligingsmedewerkers, brandweerlieden of ambulancepersoneel. Heeft u een beroep waarbij u onder moeilijke omstandigheden te werk moet gaan? Daarbij is een handige multitool met verschillende mogelijkheden van Leatherman onmisbaar om situaties het hoofd te bieden tijdens onvoorziene omstandigheden.

Welke tools voor welke klussen?

 

All Day Carry

Voor All Day Carry adviseert Firstcarecompany de meer compactere modellen. De Leatherman Wingman, Leatherman Rev en Leatherman Sidekick zijn multifunctioneel, niet te groot en daardoor gemakkelijk mee te nemen gedurende uw dagelijkse bezigheden. Alle praktische een functionele gereedschappen heeft u bij de hand op de momenten dat ze gewenst zijn.

Robuust, sterk, multifunctioneel en professioneel

Als u hogere eisen stelt aan uw multitool en op zoek bent naar een sterke, robuuste tool van Leatherman, adviseren wij de wat grotere modellen. Hierbij kunt u denken aan de Leatherman Wave+, de Leatherman Surge, Leatherman Super Tool 300 en de Charge TTi. 

Outdoor en vrije tijd

Ook voor outdoor, vrije tijd en survivalactiviteiten heeft het merk handige, functionele en praktische tools ontwikkeld. De nieuwe Leatherman Signal is een uiterst praktische en functionele multitool van Leatherman met extra features, zoals een fire steel, noodsignaalfluit en diamanten slijpertje. De Leatherman Signal is verkrijgbaar in verschillende kleurenvarianten, waardoor hij er ook nog eens erg mooi uitziet.

Functionele militaire uitvoeringen

Voor militair gebruik heeft Leatherman een aantal multitools ontwikkeld die voldoen aan de hoogste militaire eisen. De Leatherman OHT, Leatherman MUT en Leatherman MUT EOD zijn echte functionele multitools van Leatherman die extra features hebben die speciaal voor defensie zijn ontworpen. Denk hierbij aan het onderhoud van wapens en het werken met explosieven.

Kwaliteit van Leatherman Multitools

Leatherman staat garant voor de kwaliteit van zijn multitools; van simpele reparaties tot uitzonderlijk extreme situaties. De multitools zijn extreem sterk en doorstaan de meeste klussen zonder problemen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan heeft u bij Leatherman maar liefst 25 jaar garantie. Als dat geen kwaliteit is? Firstcarecompany adviseert u dan ook om voor de bewezen kwaliteitsproducten van Leatherman te kiezen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Firstcarecompany. Wij adviseren u graag.