Winkelwagen 0
€ 0,00

Olight

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is Olight?

Olight is een Chinees zaklampenmerk dat internationaal grote bekendheid geniet om zijn kwalitatief goede zaklampen voor professionele gebruikers. De zaklampen van Olight zijn innovatief, beschikken over de nieuwste technische features en leveren hoge prestaties.

Verschillende typen zaklampen

Olight levert LED-zaklampen in verschillende afmetingen en lichtsterkten. Van oplaadbare zaklampen met magnetische laadstations tot zaklampen die ouderwets op batterijen werken; Olight heeft het allemaal in huis.

Voor welke doelgroepen zijn Olight zaklampen?

Veel professionele gebruikers zoals politie, defensie en beveiligingspersoneel maken gebruik van Olight LED-zaklampen om hun gebruiksvriendelijkheid en goede prestaties met hoge lichtopbrengst. Aangezien Olight een ruim assortiment zaklampen heeft in verschillende uitvoeringen, zijn de lampen ook geschikt voor outdoorliefhebbers en buitensporters.

Olight Zaklampen

Olight brengt momenteel veel nieuwe zaklampmodellen uit die standaard magnetisch oplaadbaar zijn. Momenteel zijn de nieuwste modellen de Olight Warrior X en de Olight M2R Pro. Dit zijn LED-zaklampen met een zeer krachtige lichtstraal en een vermogen van tussen de 1800 en 2000 lumen. Wilt u iets goed bijschijnen of in het licht zetten? Met een lichtbundelbereik van tussen de 280 en 560 meter zet u in het donker alles in het licht!

Kleinere compacte zaklampen van Olight

Olight beschikt over handzame zaklampmodellen die zeer geschikt zijn voor Every Day Carry door hun compacte formaat. Dit zijn tactische zaklampen die naast professionele gebruikers ook geschikt zijn voor echte liefhebbers. De Olight S1R Baton II is een kleine felle opdonder die u gaat verbazen qua lichtprestaties. De S1R Baton beschikt net als andere modellen van Olight over een magnetisch oplaadstation en heeft maar liefst 5 lichtstanden en 1000 lumen aan verlichting, met een bereik van 145 meter. Voor een zaklamp met een lengte van 6 centimeter is dat een aardige prestatie. Met de handige metalen draagclip laat de zaklamp zich gemakkelijk bevestigen aan uw tactische vest of kledingzakken.

Olight Hoofdlampen

Olight heeft hoofdlampen die werken op batterijen, zoals de Olight Perun Kit Oplaadbaar 2000 Lumen. Ook oplaadbare hoofdlampen, zoals de Olight H1R en de H2R Nova Light, vullen het assortiment. Als u een hoofdlamp slechts zelden gebruikt, adviseren wij een hoofdlamp die werkt op batterijen. Gebruikt u de hoofdlamp echter regelmatig, dan raden wij aan een oplaadbare hoofdlamp van Olight te kopen. Het mooie aan de Olight Nova hoofdlampen is dat de LED-lamp, die in de siliconen houder zit, ook als EDC-zaklamp (Every Day Carry) gebruikt kan worden. Door simpelweg de LED-lamp uit de hoofdband te verwijderen en de meegeleverde pocketclip te plaatsen op de body, heeft u ineens een heuse zaklamp ter beschikking. Simpel verwoord is dit een hoofdlamp en zaklamp in een multifunctioneel wisselbaar concept.

Officieel Olight Dealer

Firstcarecompany is officieel Olight dealer en beschikt over een groot assortiment LED-zaklampen, hoofdlampen en accessoires. Bij ons vindt u altijd de juiste zaklamp die bij u past door advies en kennis van zaken. Heeft u nog vragen over uw producten van Olight? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.