Winkelwagen 0
€ 0,00

Pentagon

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Pentagon

 

Pentagon is de merknaam voor kwalitatief goede en betaalbare tactische uitrusting. Het merk begon in Duitsland als kleine retailer en verhuisde al snel naar het noorden van Griekenland. Daar werd Pentagon uitgebreid tot groothandel in Surplusartikelen voor de outdoor- en militaire markt. Eind jaren '90 werd al snel duidelijk dat er een grote vraag was naar comfortabele tactische kleding. Pentagon investeerde daarom in de ontwikkeling van tactische functionele kleding en uitrusting door gebruik te maken van nieuwe, innovatieve materialen. Speciaal uitgekiende kleding met nieuwe comfortabele pasvormen werden de basis voor het zeer vooraanstaande merk Pentagon. Onder de naam Pentagon Tactical Sportswear is nu een zeer uitgebreid assortiment verkrijgbaar van comfortabele kleding, handschoenen, rugzakken en schoeisel voor politie, defensie, hulpverleners en outdoorliefhebbers.

Pentagon tactical pants

Pentagons bestseller op het gebied van broeken is de allround tactische Pentagon BDU 2.0 Pants. Dit is een zeer comfortabele en functionele tactische broek met rib-stop fabric, geschikt voor alle jaargetijden. Voor de wat meer geavanceerde gebruiker adviseert Firstcarecompany de Pentagon Wolf Pants, het hogere kwaliteitssegment binnen de Pentagon tactical pants. Een ideale broek voor de liefhebber die naast kwaliteit en comfort een compleet concept wil met alle nieuwe technische features, gecombineerd met functionaliteit en de nieuwste materialen.

Pentagon jackets

Met de Pentagon Artaxes Softshell heeft het merk een zeer complete softshell ontwikkeld voor zowel vrije tijds- als tactisch gebruik. De Pentagon Artaxes is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Het Storm Tex-membraan houdt water en wind buiten en de Grid Tech fleeceliner is heerlijk warm en heeft een goede ventilerende werking tijdens lichamelijke inspanningen.

Pentagon tactische handschoenen

Pentagon heeft een uitgebreide lijn met tactische functionele handschoenen. De Pentagon Special OPS snijwerende handschoen met dyneema biedt uw handen goede bescherming tegen scherpe voorwerpen tijdens de dienst. Wilt u een ultradunne handschoen die ook nog eens optimaal ventileert? Dan bent u op zoek naar de Pentagon Chironax. Met de Pentagon Karia handschoenen heeft u een complete allround tactische handschoen met beschermende padding op stresspunten voor extra bescherming in handen. De Pentagon Storm is brandwereld, door gebruik van nomex van Dupont en extra harde knokkelbeschermers.

Tactische uitrusting bij Firstcarecompany

Voor Pentagon bent u aan het juiste adres bij Firstcarecompany: dé uitrustingspecialist voor politie, defensie en hulpverleners. Firstcarecompany is officieel dealer van de prachtige producten van Pentagon Tactical Sportswear. Wilt u meer informatie over de producten van Pentagon? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.